Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak nagyon nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak nagyon nagyon fontos az orális szex?

Figyelt kérdés
Valami miatt én nem szeretném...pedig szeretem a barátomat, és a szex működik, de ez az egy nem megy. Ő engem szeret így kényeztetni, dehát tudom, hogy ez így k.rvára nem fer. Lehet az a gond, hogy 14 éves korom óta azt verte anyám a fejembe, hogy ő ezt egy pasinak se csinálná, meg hogy milyen undorító dolog ez, meg megalázó meg minden? 18/L
2011. júl. 16. 11:46
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
17%

Figyelj ha nagyon nem akarod és a pasid azé élvezkedni akar akk kend be erőspaprikával az ajkad meg a nyelved. 1 nyalás az egész a srácnak is teljesül a vágya és nem kell olyan sokat szopnod...

mindenki boldog:D

2011. júl. 16. 12:12
 12/28 anonim ***** válasza:
Meg sem próbáltad még. Csak egyszer csináld és aztán mondj véleményt szerintem.
2011. júl. 16. 12:14
 13/28 anonim ***** válasza:

most olvastam el a magyarázatot te szent .. 14 éves kiscsajnak azt ecseteli az anyja h ő nem szokott szpni ?XD sterilizáltatni kell de rögtön .. pffff

nem csak szpással lehet azt viszonozni biztos van azon kívül vmi más "perverziója" is meg kell vele beszélni és jól van

19F

2011. júl. 16. 12:14
 14/28 A kérdező kommentje:
Direkt írtam, hogy én NEM VÁROM EL. Am pedig minden más amit csinálok neki, azt élvezi, szval ezért kérdeztem ,hogyha igyekszem viszonozni máshogy, akkor is nagy gáz-e.
2011. júl. 16. 12:17
 15/28 anonim ***** válasza:
25%

Kezdésnek sz*pd le óvszerban. Gyakorlatilag hozzá se érsz a száddal a makkjához, mert köztetek van a gumi. Semmilyen váladék nem kerül a szádba.

A sz*pás egyáltalán nem megalázó, nemcsak a k*rvák sz*pnak, hanem szinte minden érett és normális nő, akinek nincs valami baja az agyával.

2011. júl. 16. 12:30
 16/28 anonim ***** válasza:
27%
Az a legnagyobb baj, hogy te nem szereted a srácot és azért nem megy az orál és a továbbiakban más se fog menni mert a srác rájön hogy téged csak az érdekel, hogy neked jo legyen és ezért teljesen normális hogy ott fog hagyni. Én már rég megtettem volna engem ne használj fel arra hogy jokat élvezkedj hanyat fekve és te ne csinálj semmit.
2011. júl. 16. 12:47
 17/28 A kérdező kommentje:
Már leírtam egyszer, hogy nem azért vagyok vele! szép is lenne...
2011. júl. 16. 12:50
 18/28 anonim ***** válasza:
63%

48%: ne aggódj nem fog felhasználni a kérdező de sztem más értelmes nő/lány sem soha a büdös életbe :D

19F

2011. júl. 16. 13:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fontos, nem várom el.

nekem elég az, hogy kényeztethetem a barátnőmat

2011. júl. 16. 13:37
 20/28 anonim ***** válasza:
e
2011. júl. 16. 13:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!