Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak nagyon nagyon fontos az orális szex?
Figyelj ha nagyon nem akarod és a pasid azé élvezkedni akar akk kend be erőspaprikával az ajkad meg a nyelved. 1 nyalás az egész a srácnak is teljesül a vágya és nem kell olyan sokat szopnod...
mindenki boldog:D
most olvastam el a magyarázatot te szent .. 14 éves kiscsajnak azt ecseteli az anyja h ő nem szokott szpni ?XD sterilizáltatni kell de rögtön .. pffff
nem csak szpással lehet azt viszonozni biztos van azon kívül vmi más "perverziója" is meg kell vele beszélni és jól van
19F
Kezdésnek sz*pd le óvszerban. Gyakorlatilag hozzá se érsz a száddal a makkjához, mert köztetek van a gumi. Semmilyen váladék nem kerül a szádba.
A sz*pás egyáltalán nem megalázó, nemcsak a k*rvák sz*pnak, hanem szinte minden érett és normális nő, akinek nincs valami baja az agyával.
48%: ne aggódj nem fog felhasználni a kérdező de sztem más értelmes nő/lány sem soha a büdös életbe :D
19F
Nekem nem fontos, nem várom el.
nekem elég az, hogy kényeztethetem a barátnőmat
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!