Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen egyáltalán?
Figyelt kérdés
Az mi,hogy álmomban arra keltem,hogy orgazmusom van???:S Van ilyen,vagy csak velem történt meg?:/
(megfogalmazást nem kell nézni.nem tudtam másképp írni,bocsi:))
2011. júl. 15. 23:39
1/4 anonim válasza:
Hogyha veled megtörtént akkor elég nagy rá az esély hogy van olyan.
Ha ezen töprengtél volna mondjuk 10 másodpercig akkor most nem kéne nekem ezt írnom 25 másodpercig.
2/4 anonim válasza:
Van ilyen. Fiúknál és lányoknál is előfordulhat. ;)
3/4 1.számúsenki válasza:
Van igen van tudod amikor te elalszol az utána történő dolgokról itt egy ismertető videó azt kihagyták hogy mit tesz még a lányokkal.
4/4 Keyss válasza:
igen van ... én pár nappal ez előtt részesültem ilyenben :D háttt nem volt rossz sőt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!