Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám követni a barátnöm reakcióit szex közben?
Pl. onnan hogy miközben orálisan kényezteted, megakar fojtani szinte a combjaival, vagy emelkedik a csipője, kapaszkodik az ágyba, ágyhuzatba, harapdálja az alsó, felső ajkait, remeg a teste, nő a testhőmérséklete, lüktet a puncija
Ennyi jutott eszembe hirtelen (ami nem verbális)
"az adrenalin felszökik és ilyenkor nehéz lesz a légzés"
Fuss neki újra a biosz könyvnek :) !
He-he sajnos a lányoknál igen nehéz ezt kizárólag külső jelekből megtudni, már csak azért is mert sokan szeretnek kicsit jobban rájátszani a dologra hogy ezzel is ingereljék a partnerüket. Egy biztos hogy a sexben nagyon fontos hogy nyíltan tudjatok beszélni. Tényleg nincs jobb válasz erre csak az hogy kérdezzed meg közben és utána is hogy mit szeret vagy mit nem.
Ami szerentim sokkal aggasztóbb hogy egyszerűen nem tudom elképzelni hogyan lehet egy teljes aktust rezzenéstelen arccal végigvinni. Igaz én nő vagyok de ha belegondolok a te helyedben nem biztos hogy lenne kedvem a sexhez ha partnerem csak "úgy fekszik" ott.
az én barátnöm se hangoskodik (sokszor kerülhettünk volna már kényelmetlen szituba), többnyire csak szuszog. viszont amikor elmegy mindig belémkarmol, vagy megszorít :D
de jól esik. am az elözö válaszolo voltam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!