Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogyha ki akarnak nyalni? (lennt)
Figyelt kérdés
Félek attól, hogy ha egy pasi ki akar nyalni, mert még soha nem nyaltak ki, és attól félek, hogy esetleg nem lesz jó az íze ott lennt, vagy nem tetszik neki a nemiszervem... Hogy tudom leküzdeni ezt a félelmet?2011. júl. 15. 19:30
11/19 anonim válasza:
rém egyszerű
ha ezen aggódsz akkor elötte menj el fürdeni
és hidd el, nagyon fogod élvezni :)
12/19 anonim válasza:
és ahogy már előttem írták, a szőrtelenítés fontos!
13/19 anonim válasza:
Nyugi nem kell tartanod tőle.:)) Az elején az én fejemben is megfordult, hogy mi van akkor, ha párom megteszi velem,de csalódás éri és nem ízlek neki, de nagyon rosszul tettem, hogy ilyet vettem a fejembe, mert igenis tetszett neki is és nekem is a dolog.:)) Csak lazulj el és engedd, hogy tegye amit tennie kell, te csak élvezd.:)) Ha szeret igazán téged elfogad mindenféleképp. Nem kell ettől a dolgotól tartani.;) Csak bátran és lazán kezeld a dolgot. Aztán mikor megvolt meg minden, később úgy viccelődve rákérdezhetsz, hogy milyen ízed van és így nem veszi Ő sem észre magát, hogy mit akarsz kitapogatni ezzel így tudomást szerzel róla.:) Hidd el minden oké lesz és nem lesz gond.:) Csak nyugi.:)
14/19 anonim válasza:
19:39
Te meg tanulj meg olvasni, nézd meg a harmadik hozzászólásom.
"nem lesz jó az íze ott lennt, vagy nem tetszik neki a nemiszervem"
Erre írtam, fene essen már bele, hogy mindig magyarázkodnom kell.
15/19 anonim válasza:
Ja és persze ami még nagyon fontos a szőrtelenítés.:) Aki rendszeresen tisztálkodik nem ütközik gondba, de a szőrtelenítés is nagyon szükséges.:)
16/19 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!!! :))
2011. júl. 15. 20:31
17/19 Solarian válasza:
Ha ennyire rettegsz kend be valami jóízűvel. Amúgy meg ne rettegj sztem nem nagyon fogja érdekelni.
18/19 anonim válasza:
Ne félj tőle nagyon jó. :) Csak előtte mosd meg.
19/19 anonim válasza:
Igyál sok gyümölcslevet, főleg áfonyát és ananászlevet, nem csak a fiúk lesznek édesek, hanem a lányok is, és lehetőleg százszázalékosat, a dohányzás okozhat keserű ízt, de hidd el, ha ott tartasz, a pasit ez kevésbé fogja érdekelni, csak lazíts és élvezd. Hidd el, ha jó a nyelvtechnika felejthetetlen élmény lesz... És ne görcsölj, rendszeres tisztálkodás és ennyi.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!