Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogyha ki akarnak nyalni? (lennt)
Figyelt kérdés
Félek attól, hogy ha egy pasi ki akar nyalni, mert még soha nem nyaltak ki, és attól félek, hogy esetleg nem lesz jó az íze ott lennt, vagy nem tetszik neki a nemiszervem... Hogy tudom leküzdeni ezt a félelmet?2011. júl. 15. 19:30
2/19 anonim válasza:
Most mért baromság? Szerintem vannak lányok, akiknek ez fontos. Csak lazulj el és élvezd, ennyi.
3/19 anonim válasza:
19:02
Bölcsebb maradtál volna, ha nem szólalsz meg. Szerinted mire akartam utalni ezzel? Akkor leírom másképpen, nem kell foglalkozni vele, aki szeret úgy fogad el ahogy van, és élvezi. Ennyi, eszem megáll, hogy itt az emberek mindenbe belekötni ha valami nem tetszik nekik.
4/19 anonim válasza:
Tisztába vagyok vele, szerintem ezt leírták már párszor másik ötszáz hasonló kérdésnél.
5/19 anonim válasza:
Én is ettől paráztam! Az elején nem is engedtem senkinek,utána egyik exem addig erősködött,hogy szeretné,hogy engedtem. És aztán kérdeztem magamtól,hülye vagyok én,hogy eddig nem engedtem?:))) Én is attól féltem,hogy nem fogok ízleni neki,vagy valami,de aztán csak azt hallottam,hogy hmmmmmm de fincsi,és megnyugodtam. Azóta bolond lennék visszautasítani.:P Próbáld ki! Ha nem vagy beteg,normálisan tisztálkodsz akkor nem lehet gond. Vegyél intim mosakodót.Ja meg szerintem nem ár,ha szőrtelen vagy.
6/19 anonim válasza:
Első, ez egyáltalán nem baromság.
Kérdező, én is féltem ettől, és szerintem nagyon sok lány van így vele. Annak engedd meg, hogy ott legyen, akiben nagyon megbízol. Ajánlom, hogy még mielőtt szexuális életet élnél, menj el nőgyógyászhoz. Ha bármilyen panaszod van, akkor meg feltétlen. Azt is csinálhatod, hogy miután "végzett" a barátod, nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy milyen az ízed. Beszéljetek erről, beszéljetek meg minden ilyen dolgot.:)
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, föleg az utolsónak! :)
2011. júl. 15. 19:39
8/19 A kérdező kommentje:
Mármint, elnézést, 19:37-nek :)
2011. júl. 15. 19:40
9/19 A kérdező kommentje:
és 19:39-nek is! :))
2011. júl. 15. 19:40
10/19 KaTriinn válasza:
Erre meg "vicc" gyanant is rakerdezhetsz utana. Miutan kinyalt... Nem kell ravetned a kerdest mindjart na , milyen volt az izem.... csak viccesen, lazan. Engedd el magad az a lenyeg. Ha szereted a baratod, es o is szeret akkor nem lesz semmi gond. Ez velem is igy volt, alig mertem eloszor. Utana rajottem, hogy mindenkinek masmilyen van, olyannak kell szeretni, amilyen! :) Ne parazz, nyugodj le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!