Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig bírod szex nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírod szex nélkül?

Figyelt kérdés

Mi volt a legnagyobb kihagyás az első óta?

Kezdem én: mivel még szűz vagyok, elég jól bírom.

2011. júl. 15. 18:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ha 21 évig nem voltam "ideges" miatta, akkor csak nem leszek ezután sem...
2011. júl. 15. 19:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Persze kedves kérdező nem voltál ideges érte mert még nem próbáltad. Majd megtudod egyszer ha majd te is kipróbálod.:D Ha valamit még nem próbált az ember nem is tudja milyen, csak ha kipróbálja. Majd, ha te is rászánod magad egyszer, hogy már nem akarsz szűz lenni jó lenne átesni rajta akkor másképp lesz minden. Én is kibírtam nagyon sokáig amikor szűz voltam. De mikor már nem voltam szűz iszonyatosan hiányzott a szex.:) Most meg ki kell bírnom szex nélkül mert terhességem végefelé járok már.:) De már nincs belőle hosszú idő hátra.:) Nos kedves kérdező, majd te magad rájössz te milyen választ is adnál a kérdésedre, ha nem leszel majd szűz.:)
2011. júl. 15. 19:21
 13/22 A kérdező kommentje:
De most miért akarjam, hogy ne legyen szűz? Hogy idegeskedjek miatta? :)
2011. júl. 15. 19:24
 14/22 A kérdező kommentje:
*legyek
2011. júl. 15. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is bármeddig ki lehet bírni, ha úgy adódik. Ha nincs barátom és hiányzik a szex, nem tudom elképzelni, hogy csak emiatt menjek és keressek valakit, aki erre alkalmas vagy összejárjak egy régivel. Persze ilyenkor könnyebben adódik olyan helyzet, hogy nem sokat gondolkozom azon, hogy megtegyem-e, ha megismerek egy helyes pasit, de ha semmi kilátás a leendő kapcsolatra, akkor ilyenekkel sem tenném meg.
2011. júl. 15. 19:25
 16/22 anonim ***** válasza:

szerintem ebben az esetben a matyi is szex

ugyanis szexuális cselekmény az is, ingerled magad, hogy orgazmusod legyen

ez bizony szex

2011. júl. 15. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:
örökké
2011. júl. 15. 20:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Úgy 3 hónap volt a legtöbb, amikor nem szexeltem. Ma már elég egy hét is ahhoz, hogy hiányom legyen :( partner híjján ez elég szívás :D
2011. júl. 15. 21:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hét volt a leghosszabb idő,amit ki kellett birnom szex nélkül,mert a párom külföldön dolgozott...hát mondanom sem kell,az utolsó pár napban már másra sem tudtam gondolni és amikor hazaért....hmmmm...:)
2011. júl. 16. 16:08
 20/22 anonim ***** válasza:
hát kb vagy 1 hónap.de az már nagyon rossz volt.most olyan 2-3 nap max
2011. júl. 16. 17:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!