Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírod szex nélkül?
Figyelt kérdés
Mi volt a legnagyobb kihagyás az első óta?
Kezdem én: mivel még szűz vagyok, elég jól bírom.
2011. júl. 15. 18:25
1/22 anonim válasza:
én is szűz szóval ... de már nehezen bírom :D
2/22 anonim válasza:
1 hét. De ha a párom elmegy 2 hétre nyaralni, akkor azt is fogom bírni. L
3/22 A kérdező kommentje:
Sose értettem mi ebben olyan nehéz. 2 hétig kibírod? De komoly vagy. :)
2011. júl. 15. 18:27
4/22 anonim válasza:
mikor volt párkapcsolatom nem nagyon bírtam 1hétnél tovább :) most már nincs kb másfél éve nem sexeltem :S :/
5/22 anonim válasza:
eddig 21évig:D de már nem érdekel, dögöljenek meg a nők:D
6/22 anonim válasza:
MAjd ha kipróbálod megtudod, de nekem is kb két hét volt a leghosszabb, de sztem bírnám tovább is, bár attól függ. Önkielégítés játszik, mert akkor egy hónapot bírnék talán, de ha nem akkor kb 3 napot :D 22/L
8/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: még nem telt el 3 nap az életedben, hogy ne szexeltél volna?
2011. júl. 15. 18:35
9/22 anonim válasza:
A legtöbb kihagyás kb. 7-8 év volt. Bármeddig, ha úgy adódik. Szerencsére mostanában nem úgy adódik, hogy ki kellene bírnom. :)
10/22 anonim válasza:
Ha szüz vagy nem is érted -.- " :D majd eljön az idő mikor már ideges leszel ha hiányolod a szexet :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!