Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak úgy meglepném a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy meglepném a barátomat, de mivel, hogyan?

Figyelt kérdés
Nincs semmi ünneplés vagy akármi, csakúgy szeretném meglepni. :D Ő mindig meglep engem romantikus és szexi értelemben is. 2 hónapja vagyunk együtt és hamarosan felmegyek majd hozzá. Nem lesz otthon senki, de szexelni még nem fogunk. De szeretnék valami huncutságot csinálni. Gondolok itt csókra vagy akármire. Eddig kétszer volt már, hogy meglepetésként "letepertem", az nagyon bejött neki, de nem akarom mindig csak azt elsütni :D Valami izgató meglepetés kéne, olyan mint a leteperés. De mi? Fiúk ti mit szeretnétek? Lányok tapasztalatok? :) 17/L
2011. júl. 15. 16:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Attól h még most kezdenék élni miért kell kiröhögni? Éppen azért kérdeztem meg, hogy jöjjön valami ötlet. És ha szerinted gyerek vagyok akkor mit csináljak? Menjek barbiezni és majd 3 év múlva kényeztethetem a barátomat? Hű de jó...
2011. júl. 15. 16:50
 22/28 pötty! ***** válasza:
Két hónap együtt járás után még konkrétan semmi dolgot nem csináltatok, de neked már nem felelnek meg a "hagyományos" módszerek amivel le lehet venni egy pasit a lábáról? ezt csak én nem értem? A felizgatással pedig vigyázz, elég pocsék érzés lehet ha felizgatod a pasit szándékosan aztán meg hoppon marad (mivel írtad hogy még csak boxeren keresztül fogtad meg).
2011. júl. 15. 16:54
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy nem felelnek meg. Arra akartam kilyukadni, hogy ő is mindig meglep engem, pl hogy játékos módon eltereli a figyelmem aztán hirtelen csinál valamit, megcsókol vagy hasonlók. És ezt akartam valahogy viszonozni. És ha már felizgatom akkor be is fejezem amit elkezdtem, nem fog hoppon maradni. Csak mert kezdő vagyok nem tudom miért kellett rögtön leszólni. Valamikor el kell kezdeni, én most szeretném.
2011. júl. 15. 17:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Csak irigykedik, hogy nem az ő kígyóját fogod simogatni:D
2011. júl. 15. 17:07
 25/28 szamóca.. ***** válasza:

nem azért szóltunk le mert el akarod kezdeni.

hanem mert kaptál egy sor tanácsot, erre közölted hogy áhh, inkább maradsz a réginél.

meg mondjuk részemről nem tartom jó ötletnek hogy még f*szt élőben nem láttál, de már extrázod... az extra jó, de ahhoz bevállalósnak is kell lenned, már pedig nagyon úgy tűnik hogy neked finnya az ilyesmi.

tessék: ha meg akarod lepni, fogd magad, és sz*pd le úgy istenesen. egyelőre ezen is meg fog lepődni. majd ha ez mindenapossá vált, akkor kötözd ki.

2011. júl. 15. 17:07
 26/28 A kérdező kommentje:

17:07-esnek: hehe XD

szamóca: Értem és köszönöm a tanácsokat. Az meg, hogy benyögtem, hogy maradok a réginél ott csak "hangosan" gondolkodtam. Finnyás meg egyáltalán nem vagyok, ezer örömmel megtennék neki bármit, csak úgy éreztem még nincs itt az ideje. De most itt lesz és emlékezetessé szeretném tenni azt a napot.

2011. júl. 15. 17:19
 27/28 pötty! ***** válasza:

16:54es vagyok és lány :P

Nem akartalak le szólni csak két hónap után nem kell nagy extrákban gondolkozni :) , először jussatok el oda hogy leszopod, utána jöhetnek az ötletek. Azért mondtam hogy ne maradjon hoppon mert azt írtad hogy csak boxerben fogtad meg nem írtad hogy az orált is fontolgatod, csak jó tanácsként írtam.

2011. júl. 15. 17:43
 28/28 anonim ***** válasza:
kösd ki:D
2011. júl. 15. 23:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!