Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy meglepném a barátomat, de mivel, hogyan?
nem azért szóltunk le mert el akarod kezdeni.
hanem mert kaptál egy sor tanácsot, erre közölted hogy áhh, inkább maradsz a réginél.
meg mondjuk részemről nem tartom jó ötletnek hogy még f*szt élőben nem láttál, de már extrázod... az extra jó, de ahhoz bevállalósnak is kell lenned, már pedig nagyon úgy tűnik hogy neked finnya az ilyesmi.
tessék: ha meg akarod lepni, fogd magad, és sz*pd le úgy istenesen. egyelőre ezen is meg fog lepődni. majd ha ez mindenapossá vált, akkor kötözd ki.
17:07-esnek: hehe XD
szamóca: Értem és köszönöm a tanácsokat. Az meg, hogy benyögtem, hogy maradok a réginél ott csak "hangosan" gondolkodtam. Finnyás meg egyáltalán nem vagyok, ezer örömmel megtennék neki bármit, csak úgy éreztem még nincs itt az ideje. De most itt lesz és emlékezetessé szeretném tenni azt a napot.
16:54es vagyok és lány :P
Nem akartalak le szólni csak két hónap után nem kell nagy extrákban gondolkozni :) , először jussatok el oda hogy leszopod, utána jöhetnek az ötletek. Azért mondtam hogy ne maradjon hoppon mert azt írtad hogy csak boxerben fogtad meg nem írtad hogy az orált is fontolgatod, csak jó tanácsként írtam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!