Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak úgy meglepném a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy meglepném a barátomat, de mivel, hogyan?

Figyelt kérdés
Nincs semmi ünneplés vagy akármi, csakúgy szeretném meglepni. :D Ő mindig meglep engem romantikus és szexi értelemben is. 2 hónapja vagyunk együtt és hamarosan felmegyek majd hozzá. Nem lesz otthon senki, de szexelni még nem fogunk. De szeretnék valami huncutságot csinálni. Gondolok itt csókra vagy akármire. Eddig kétszer volt már, hogy meglepetésként "letepertem", az nagyon bejött neki, de nem akarom mindig csak azt elsütni :D Valami izgató meglepetés kéne, olyan mint a leteperés. De mi? Fiúk ti mit szeretnétek? Lányok tapasztalatok? :) 17/L
2011. júl. 15. 16:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Petting? Az elég huncut:)
2011. júl. 15. 16:10
 2/28 A kérdező kommentje:
Ja igen azt is elkezdtük már kb 1 hete. :) És valószínű hogy az lesz, de én olyasmire gondoltam, mint a leteperés. Érted, hogy valami izgató dolgot akarok csinálni vele, de nem olyan "hagyományosat" ami már szokásos :D Valami új, meglepő, de nagyon izgató dolgot. De mit?
2011. júl. 15. 16:12
 3/28 anonim ***** válasza:
Egy hete pettingeltek de már unod? Hm...
2011. júl. 15. 16:14
 4/28 anonim ***** válasza:
Izgató? Vegyél fel egy jó kis nővér rucit és játszatok orvososat:)
2011. júl. 15. 16:15
 5/28 anonim ***** válasza:
Petting címszó alatt mit csináltatok??
2011. júl. 15. 16:15
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem unom, dehogyis unom :D csak szeretném meglepni :D Amúgy petting címszó alatt már legutóbb a bugyimban matatott. Én még nem nyúltam oda neki, csak boxeren keresztül. De most szerintem már túlmegyünk majd minden határon, csak tényleg valami kis huncutsággal meg szeretném lepni előtte/közben. :)
2011. júl. 15. 16:21
 7/28 szamóca.. ***** válasza:

táncolj neki, és/vagy szexi fehérnemű, egy meztelen kép rólad, vagy egy masszázs meztelenül, esetleg fürdés (extrákkal :D )

...és süss pizzát + vigyél sört :D

2011. júl. 15. 16:21
 8/28 anonim ***** válasza:
Ha igazán megakarod lepni akkor kínozd megy kicsit az egyszeműt:D
2011. júl. 15. 16:24
 9/28 anonim ***** válasza:

Szerintem elégítsd ki kézzel, meglepi, boldog és elégedet

lesz:D

2011. júl. 15. 16:26
 10/28 anonim ***** válasza:
elégedett
2011. júl. 15. 16:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!