Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges párkapcsolatban, normális ha a férfi kéri az anál ujjazást?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan?2011. júl. 15. 15:32
21/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, de én nem szívesen csinálnám. Tudom, sokak szerint ez nem jó hozzáállás, de többmindent nem csinálnék szívesen, pl. a lightos dominaság sem az én terepem, egyszerűen vannak dolgok, amik nekem nem okoznak örömet, hanem elveszik a kedvem. Meg kell találni ehhez a megfelelő pasit, de azért igyekszem rugalmas maradni, pl. az anált eddig mindenkivel kipróbáltam, utána egyiket se érdekelte.
Egyébként eddig 3 pasinak próbáltuk megkeresni a prosztatáját, szerintem sikerült, de nem voltak oda a dologért, azért sem, hogy van valami a fenekükben, meg az érzésért sem, hogy kell sz*rni, én igyekeztem, de nem jött be ez sem...
A következőt is megujjazom, ha szeretné, de inkább annak örülnék, ha másfajta érdeklődése lenne.
22/23 anonim válasza:
En csinaltam mar igy es rohadt jo erzes megsem vagyok meleg es szerinte a sok 18 eves kisfiu meg csak orul ha egyatalan dughat ugyhogy meg sok tapasztalatra van szugseguk en szinesiteni akartam a sexet ezert csinalom neha
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!