Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges párkapcsolatban, normális ha a férfi kéri az anál ujjazást?
Amúgy lehet kapni prosztataizgatót(rezgőset).Elég ha felcsúsztatod,és akkor mégsem a nő ujjaz,ha az zavar,megsokszorozza az orális élvezetet.
Ostoba embernek tartom azt,aki leszólja,úgy,hogy még nem próbálta...ha nem tudja milyen érzés,és mekkora élvezetet nyújt akkor inkább ne fűzzön ehhez a témához hozzá semmit...így nem hasznos a kommentje és még hülyeséget is ír...aki meg próbálta,az úgy sem fog negatív dolgot írni erről...
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
Lehet,hogy neked más dolog,de lehet,hogy másnak természetes dolog a prosztata izgatása.Ennyi erővel a nő seggberakása sem normális,hiszen ott kakilunk...ha elfogadott egy nő seggébe matatni,akkor miért ne lenne elfogadható ez a pasiknál?ez nem belépő a b*zi klubba.
Csupán,aki tudja,hogy sokkal nagyobbat lehet úgy élvezni,az csinálja.Ennyi.
válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:07
Nem a saját barátom hülyeségét próbálom megmagyarázni,ahogy te írtad...bár nem mintha lenne közöd a mi magánéletünkhöz...úgyhogy ebbe ne vájkálj,én se vájkálok a tiédbe.Tiszteljük meg egymást ennyivel!!!!
Csak annyi,hogy én nem hordok szemellenzőt,és nem vagyok szűk látókörű.Azért mert nyitott ember vagyok nem kell lehurrogni!A másik meg az,hogy most lehet,hogy ennyire óckodsz tőle,de nem tudhatod,hogy pár év múlva nem e fogod nyomatni.
Én nem tartom normálisnak. Számomra a férfi fogalmába ez nem fér bele.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:09
:DDDDD Elég rosszul gondolod,ha azt hiszed azon múlik a pasi férfiassága,hogy milyen a szexuális élete.
Nem attól vagy férfi,hogy f*szt hordasz magad alatt,hanem attól,hogy milyen pozitív belső tulajdonságokkal rendelkezel,ami által egy nő fel tud rád nézni,mint egy igazi férfira...de az ilyen már egyre kevesebb...
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: ma 16:30
Én nő vagyok :) Hogy szerintem ki férfias az az én dolgom. Ha én ezt nem tartom annak, akkor nem tartom annak.
Az, hogy te úgy gondolod, hogy a megállapításom helytelen meg a te dolgod. Nyilván nem illenénk össze, de ettől a véleményem nem változik.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:56
Egészen biztos vagyok abban,hogy nem illenénk össze,mert én is nő vagyok. :DDD Legalább ebben egyet értünk.
Nem érdekel,hogy mi a te dolgod,nem is tartozik rám,így nem foglalkoztat.Örülök,hogy ezt le írtad,igazán hasznos volt :DDDDD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!