Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elviselnéd hogy párod mással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviselnéd hogy párod mással flörtöl, ha így megtarthatod őt? (kis szójátékokra gondolok)

Figyelt kérdés
tegyük fel hogy nem csalna meg és bromira szerelmes lennél
2011. júl. 15. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem viselném el, ha nem is hagynám őt el emiatt, viszont akkor én is flörtölnék cserében más pasikkal úgy, hogy a tudtára is adnám ezt a páromnak, és ezzel kiegyenlítek, meglátjuk ő hogy viselné aztán.

27/N

2011. júl. 15. 13:55
 2/10 Smartguy86 ***** válasza:
14%
27/N - Így a harminchoz közeledve nem érzed szánalmasnak magad, hogy ilyen "bosszúhadjáratban" látod az egyetlen megoldást?
2011. júl. 15. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Miért? Hagynom kéne így a 30-hoz közeledve, hogy a párom azt csináljon amit akar én meg lássam el mindenben és járjak a kedvében továbbra is?

És akkor mi van ha közeledek a 30-hoz? Bármikor találnék másik pasit ha úgy adódna a helyzet! Nem vagyok egy átlagos csaj és öregnek se érzem magam: kb. 20-nak néznek, sokan megirigyelhetnének.

Igen, én ilyen bosszúálló vagyok? Na és? Nem fogom hagyni, hogy az idegeimmel és a lelkemmel játszadozzanak!

2011. júl. 15. 14:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem viselném el. És ilyen partnerbe nem lennék szerelmes, pláne baromira nem! Nagyon más jellem lehet, így nem értenénk meg egymást. Sőt! Az ilyen tipusú embereket kifejezetten nem tartom szimpatikusnak.
2011. júl. 15. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Első válaszát osztom! 19/F
2011. júl. 15. 14:20
 6/10 heyheyhey ***** válasza:
nem viselném el.. ha tényleg annyira szerelmes belém,akkor nem flörtöl mással.:)
2011. júl. 15. 15:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Minden különösebb következmény nélkül elfogadnám a történéseket, és mindenkinek ezt ajánlom.

Ha mindketten szerelmesek vagyunk, és szeretjük egymást, az azt jelenti, hogy mindketten feltétlenül meg vagyunk győződve arról, hogy mi vagyunk a legjobbak egymásnak, bármi is történhet körülöttünk.

Olyan jó vagyok, hogy engem nem lehet elhagyni. Ismerem annyira a barátomat, (barátnőmet), hogy ezt ő is tudja rólam. Ha mégis elhagyna, akkor nem ismert elég jól, és nem tudja, hogy mit veszített. Mások butaságáról pedig mi nem sokat tehetünk, legfeljebb sok, hosszú beszélgetéssel felvilágosításokat adunk.

2011. júl. 15. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem viselném el. Megbeszélném vele a dolgokat. Ha felfogja, hogy ez nekem nem jó érzés, abbahagyja. De ha annyira szeret, nem is csinálna ilyet.
2011. júl. 15. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy bal egyenes lenne a minimum!!De tényleg! :D
2011. júl. 15. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi két éve vagyunk együtt. A párom rendszeresen flörtöl finoman a jányokkal, én meg a fiúkákkal. Nincs ezzel semmi baj.

Tudom, hogy engem szeret, és nem dugna meg senkit, rajtam kívül, mert annyira jó a kapcsolatunk, hogy nem dobná oda egy kósza numeráért. Ezzel én is így vagyok.

Tökéletesen bízunk egymásban, nincs féltékenykedés, ha bármelyikünk akarna, félredughatna. De nem akarunk :)

A flörtölgetés legyezi a kis hiúságunkat. Jó érzés neki, hogy vannak nők, akik vonzónak találják, és vannak férfiak, akik meg engem találnak vonzónak. Aztán elmeséljük egymásnak, és jókat mosolygunk rajta :)

Lazuljatok el, csajok :D

27/L

2011. júl. 15. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!