Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kellene neki is viszonozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellene neki is viszonozni? 17/F

Figyelt kérdés
Sziasztok :) A barátnőm 15 éves,én 17,2 éve vagyunk együtt,és azóta rendszeresen sexelünk.Én már az első alkalom óta kielégittem orálisan.Ő ezt eddig nem akarta megtenni,nemtudom hogy miért,és még megbeszélni se tudtam vele hogy miért nem szeretné.Így elég egyoldalú a sex,és úgyviselkedik az ágyban is mint egy fadarab...Nem csinál semmit,szétrakja a lábát,felizgat a kezével,és mindent én csinálok.Bocsi ha hosszú lett.Nem érzi úgy hogy talán viszonoznia kellene valamit?:)
2011. júl. 15. 12:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
WTF???? Ez nekem új! én 15 évesen veszítettem el és nekem elég volt az ujjazás és egyből leszoptam...Sőt valamikor én kezdem el. Attól függ, hogy mennyire vok felizgulva. De az ujjazástól mindig. Nekem valahogy természetes, hogy orálisan is kielégítem. Lehet velem ám a baj xD
2011. júl. 15. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
téll nagyon szeretheted ha már másokat hívsz magadhoz
2011. júl. 15. 13:27
 13/19 A kérdező kommentje:
13:27 es,csak hülyéskedtem :D 13:26 os,nem veled van a baj ^^
2011. júl. 15. 14:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi lenne,ha vele beszélnéd meg?? Mivel egy ideje már ugyanúgy csináljátok a dolgokat,ő azt hiszi h minden jó és ez így teljesen rendben van,miért akarna változtatni?? És h a fenébe csináljátok már h nem beszélitek meg a szexuális életeteket??:O Beszéljetek róla, ki mit hogyan szeretne,mi jó,mi nem jó, és akkor hozd fel h neked mi hiányzik..
2011. júl. 15. 15:02
 15/19 A kérdező kommentje:
15:02 es.légyszíves legközelebb jobban olvasd el a leírást,megpróbáltam vele megbeszélni,de beszélni se nagyon akar róla,és egyáltalán nem érdekli a téma,eltereli inkább a szót másra...Ennyi,de inkább hagyom.
2011. júl. 15. 17:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem elég alaposan tönkre tettétek egymás életét. A történtekért mind a ketten nagyon is hibásak vagytok. Nekem úgy tűnik, amit ti csináltok, nem több egy sima önkielégítésnél, amit szex címen egymás előtt csináltok.

Egy tizenhárom éves lány ne kezdjen szexbe, főleg nem egy 15 éves fiúval. (Ugyan melyikőtök akarta felvilágosítani a máikat?)

A szexualitás a szerelem része! A szerelem nélküli szex éppen annyit ér, mint egy önkielégítés. Megnyugszol, de igazi örömöt sose fogsz érezni. A gyönyör a szerelemből alakul ki, a szex csak megnyugtatja a testet. Igazi kielégülést csak a szerelmeskedés hozhat, ahol nincsenek korlátok. (A férfiaknál is!)

Sajnos te is csak egy vagy a sok ezer fiatal között, aki nem kapott semmit a szüleitől arról, hogy miként kell szeretkezni, szeretni, boldogan, kielégülten élni.

Gondoltál arra, hogy 17 évesen melletted fekszik egy lány, aki csak széteszi a lábát, mint egy darab fa, akkor mi lesz veled, ha mondjuk 25 évesen, 35 évesen, vagy ötvenöt évesen sem fogsz mást tapasztalni? Mert mindkettőtöknek nagy esélye van rá, hogy ez így legyen.

A szex, a szerelem része és nem létezik önmagában, csak akkor, ha az összes igényed kimerül egy társas önkielégítésben. Ezt most megkaptad, elérted. De már érzed, hogy neked ez kevés, pedig innen már nem fogsz továbbfejlődni, mert ti már nem tudtok többet adni egymásnak, mert hiányzik az érzelmi háttér. Hiányzik a mindent elsöprő vágy, a szenvedély, az álmodozás és az igazi beteljesülés.

Ha meg akarod menteni az életedet, ha értelmet akarsz a szexualitásnak, akkor tanulj meg szeretkezni, szerelmesnek lenni. Boldog csak akkor lehetsz.

2011. júl. 15. 17:10
 17/19 A kérdező kommentje:
17:10-es,ez mind szép és jó amit leírtál.De! Mi nagyon is szerelmesek vagyunk,tudjuk mien ha nem láthatjuk 1mást pár napig...Nem lett ez elbaszva,csak tudod van olyan lánym aki nem veszi a szájába a cerkát...erre is most jöttem rá.De ha nem akarja,én nemfogom erőltetni,megvagyok én anélkül is.Csak azért kiprobáltam volna milyen.Ennyi lenne rőviden!
2011. júl. 15. 17:14
 18/19 A kérdező kommentje:
A "fadarab" viselkedést meg arra értettem hogy,annyit csinál hogy én orálisan kielégítem,ő felálitja a brét,feldobunk 1 gumit,lefekszik az ágyra és sexelünk.Nem csinál semmit sem az ágyba,szétrakja a lábát és kész!Próbáltam vele erről beszélni,szerepet adni neki hogy lehetne felül is meg minden,de hát hiába jártatom a pofám.....Rávenni is próbáltam 1x,tejszínhab stb...Nyomott rá 2 puszit,meg megnyalogatta a tővét,és részéről ennyi volt a nagy petting.
2011. júl. 15. 17:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A válaszom a további magyarázatod után is csak annyi, hogy a jó szex csak szerelemből működik. Szerelmeskedni, szeretkezni ugyanúgy meg kell tanulni, mint pl. autót vezetni. (Nem elég csak a gázt nyomni és kormányozni.) Ha nem tanuljátok meg, akkor nem fog működni, és végül vége lesz. Azután kezdhetitek előről egy másikkal, harmadikkal, századikkal, de jó sose lesz, ha nem tanultok. Ha már ilyen korán kezdtétek, legalább próbáljatok meg tanulni, példát venni azoktól, akiknek megy a dolog. Lehet a dolgokat jól is csiálni, hogy mindenkinek jó legyen, fiúnak is, lánynak is.

2011. júl. 15. 22:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!