Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kellene neki is viszonozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellene neki is viszonozni? 17/F

Figyelt kérdés
Sziasztok :) A barátnőm 15 éves,én 17,2 éve vagyunk együtt,és azóta rendszeresen sexelünk.Én már az első alkalom óta kielégittem orálisan.Ő ezt eddig nem akarta megtenni,nemtudom hogy miért,és még megbeszélni se tudtam vele hogy miért nem szeretné.Így elég egyoldalú a sex,és úgyviselkedik az ágyban is mint egy fadarab...Nem csinál semmit,szétrakja a lábát,felizgat a kezével,és mindent én csinálok.Bocsi ha hosszú lett.Nem érzi úgy hogy talán viszonoznia kellene valamit?:)
2011. júl. 15. 12:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
fiatal még
2011. júl. 15. 12:06
 2/19 anonim ***** válasza:
70%

13 évesen be akasztottad neki? ügyes vagy .. am miért érezné elvégre csak 1 15 éves kis csitri .. kémia puskát kellene írnia kufirc helyett

19F

2011. júl. 15. 12:07
 3/19 anonim ***** válasza:
Mégis mit vársz egy gyerekkorból éppcsak kinőtt lánytól?
 4/19 anonim ***** válasza:
38%
Lehet ha többet adnál többet kapnál. Értem ez alatt, hogy a nők azt vallják, hogy nekik "nem fontos a szex" és, hogy nekik az "érzelmek kellenek". Tehát fogd magad és kezd el verni, az majd kivált belőle érzelmeket és talán több jut neked az ágyban.
 5/19 anonim ***** válasza:
Nomeg nyilván 13 évesen elkezdi a szexet, fogalma sincs mit hogyan kéne, azt' 2 év alatt megszokta, hogy ez így jó. Ezért nem érdemes ilyen fiatalon szexelni. Te pedig erősen törvénysértő vagy, de mindegy ugye.
2011. júl. 15. 12:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert a szex nem GYEREKEKNEK való szórakozás. 13 éves kora óta szexelsz vele? Szép vagy...
2011. júl. 15. 12:10
 7/19 A kérdező kommentje:
Ne úgy értsétek hogy egyből megdugtam amikor összejöttünk XD Amúgy meg ő akarta hogy csináljuk,én nem akartam erőltetni...
2011. júl. 15. 12:15
 8/19 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szeretjük 1mást,nekem nem is nagy probléma hogy nem csinálja,de azért lehet hogy jólesne :)
2011. júl. 15. 12:18
 9/19 PerverzcsajXD ***** válasza:
Hát netudom, hogy a barátnőd mégis mit akar mert én bukok az Orális szex-re szerintem ez alap. De ha szertitek egymást akkor nincs baj. A "fadarab" kifejezés az tetszett!! xDDDD
2011. júl. 15. 12:46
 10/19 A kérdező kommentje:
PerverzcsajXD gyere el hozzám :D
2011. júl. 15. 12:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!