Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg a szexuális életét állandó pár nélkül?
Figyelt kérdés
Már féléve, hogy szakítottam a párommal, eleinte még bírtam szex nélkül, de már kezd a hócipőm telelenni a hiánytól. Próbáltam a társkeresőt, de retardált pasik ragadtak rám, így abbahagytam. Hirdetni nem fogom magam, hogy szexkapcsolatot keresek, mert az milyen durva lenne már egy Lány részéről, nem? Barátaimat erre nem akarom kihasználni. De akkor mit csináljak? Már nem bírok magammal! Ti mit csinálnátok ilyen esetben?2011. júl. 15. 09:13
11/20 anonim válasza:
Engem nyugodtan kihasználhatsz...
12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ott van gond, aki huszonévesen simán kibírja 1 évig szex nélkül! De ott valami nagyon nagy gond van!
2011. júl. 15. 10:09
13/20 Dottorre válasza:
Egyetértek. Bár én pasiból vagyok, max 1hónap amit kibírtam valaha (az 1. sexuális kalandom után) sex nélkül hús-vér nővel. Olyankor jöttek az 1éjszakás, bár inkább a sexkapcsolatok olyan nőkkel, akik bár szexuálisan felizgattak, barátnőként soha nem tudtam volna rájuk gondolni a stílusuk miatt... 25F
14/20 anonim válasza:
Szerintem meg ott van gond, aki huszonévesen simán kibírja 1 évig szex nélkül! De ott valami nagyon nagy gond van!
MUHAHAHAHAHA
SZERINTEM ITT NÁLLAD VAN GOND EGYEDÜL!
BIZTOSAN SZŐKE LEHETSZ!
MOND CSAK A 30 ÉVEN FELÜLI SZÜZ PASIKRA NEM IS GONDOLTÁL? 1 ÉV? EGYÉBKÉNT AMIT NEM TUDSZ AZ NEM FÁJ,TEHÁT AMIT NEM ISMERSZ AZT NEM IS TUDOD MILYEN..
HAHAHAHAHAHAHAHA
15/20 A kérdező kommentje:
Ja... NáLLam :) van a gond! 30 éves szűz pasi? Az meg milyen faj, már ne is haragudj! :DD MUHAHA
Te lennél az? Bár ha már hajszín alapján kategorizálsz, nem is csodálom! :D
Na viszlát, rád nem voltam kíváncsi!
2011. júl. 15. 22:07
17/20 anonim válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek!
18/20 A kérdező kommentje:
És visszajött, mert kíváncsi volt mit írok neki! :))) Jaj te ... :D Remélem Téged az eszedért!
2011. júl. 16. 14:01
19/20 anonim válasza:
Nem egyszerű dolog az tény..nekem már 1 éve nincs semmi komoly és nagyon szaaar :( (F) voltam...
20/20 anonim válasza:
amúgy erről a hajszínes dologról annyit hogy csak úgy mondjuk de igazából semmi értelme nincs egy csaj nem azért olyan amilyen mert szőke vagy barna vagy fekete vagy vörös vagy kéék :DD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!