Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg a szexuális életét állandó pár nélkül?
"Magad, uram, ha szolgád nincsen..."
Így.
Én is fél éve szakítottam a párommal. Nekem is hiányzik,de akik körülöttem vannak egyik se vonz,így a szexualitás kizárva.:S Még várok,hátha találok egy normális srácot,és azzal minden lehetne..nem csak szex.
Volt egy éjszakásom,mikor már nagyon kész voltam,akkor discoban rám nyomult egy helyes srác,akiről tudtam,hogy úgy is csak arra kellenék...És így kihasználtuk egymás testét:D Nem bántam meg,de most még nem érzem azt,hogy erre lenne szükségem.Még kicsit bírom.:)
Az igazság az, hogy szégyelled magad a barátaid előtt meg a szexkapcsolat miatt. Azért nem vállalod be.
Ami persze nem baj, csak legyél tudatában, és akkor egyből más fényben tűnik fel az egész.
Nekem sok haverom van különböző társaságokban. Így sok helyre el tudok menni (mindig másik bandával). Állandóan új embereket ismerek meg, és mindig van köztük szimpatikus. :)
szóval: pénz és sok ismerős
De én szeretem is ezt az életet barátok és komoly kapcsolat nélkül, mindig új embereket és helyeket megismerni.
19/L
Dolgozz napi 10-12 órát, tanulj, sportolj, fáraszd le magad totál készre fizikailag, és máris nem ezen fog kattogni az agyad esténként. Na jó, ez így nem igaz, de ritkábban, mint általában. :)
Néha én is úgy érzek, mint te, bár nekem nem is kifejezetten a szex, sokkal inkább a közelség hiányzik. Egy csók, egy arcsimogatás, egy ölelés, ilyesmi, hogy nagy érzelmi kitöréseimben nem ugorhatok valaki nyakába, és csók közbe nem harapdálhatom meg a száját... na. :D
Biztosan akadna, aki jelentkezne a nagy kihívásra, de képtelen lennék érzelmek nélkül, alkalmilag összejönni valakivel, bűntudatom lenne. Jó, nem játszom apácashow-t, volt egy éjszakás kapcsolatom, deee mindkét esetben olyan sráccal, akikhez én hónapok óta érzelmileg kötődtem.
Így kaparom a falat, és marad a pasi az éjjeli szekrényből, még ha nem is az igazi. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!