Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha a páromna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha a páromnak orgazmusa van, elkezd sírni és rángatózni?

Figyelt kérdés

majdnem mindig ezt csinálja és azt hiszem velem van a baj talán hogy túl nagy a pénisz méretem...vagy nem tudom naggyábol így viselkedik: http://www.youtube.com/watch?v=TQELoPvdLeQ&feature=player_em..

kérlek segítsetek :(

2011. júl. 14. 22:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
kamu, menj homokozni....
2011. júl. 14. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Annyira élvezi? amúgy szerintem is kamu kérdés :S. Bocsessz...
2011. júl. 14. 22:56
 3/11 anonim válasza:
sztem a csajod kamuzik,bocs,vagy ha télleg hiszel neki vidd el orvoshoz,ha naon naon ellen áll télleg kamuzik
2011. júl. 14. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:

orgazmus alatt én is elvesztem az önkontrollt és bezony van h igencsak remegek

azért sirni nem szoktam inkább nevethetnékem van ha igazán jó volt

2011. júl. 14. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:
én is remegek. mindig szinte. és igen. könnyeztem már be. utána meg se tudtam szólalni.
2011. júl. 14. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:
nem gondolnám feltétlenül, hogy kamuzik, én is minden orgazmus után elsírom magam, de rendesen,bár nem rángatózok. nem hinném, hogy kamuzni lenne kedve 19/L
2011. júl. 15. 06:20
 7/11 egylany21 ***** válasza:
Nem bisztos hogy kamu, attól hogy még nem találkoztatok ilyennel. Előfordult már velem is hogy percekig rángatóztam és könnyeztem, szinte sírtam utánna... Ekkora orgazmust sajnos ritkán tudok átélni.
2011. júl. 15. 07:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon véditek a kérdezőt, de vki megnézte a linket videót? :-D:-D
2011. aug. 4. 06:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha közben ütöd a fejét ne csodálkozz!
2011. aug. 4. 07:07
 10/11 anonim ***** válasza:
A videó alapján elég vicces, tényleg szokott közbe szintetizátorozni, és a végére ő is megég? :D Érdekes részletek! Kezdek kíváncsi lenni:D
2011. aug. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!