Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egy videót amin egy néni szexelt egy lóval. A lóé olyan hosszú volt mint a néni. Mégis szinte tövig betette neki és nem kimélte. Hova tünt? Felnyomta a nyakáig? át tudná tolni rajta hogy a száján jön ki? tényleg nem értem.
én vagyok az idióta?
egyáltalán tudod ki az RIKIKAKÁ?
ilyen baromságokat nézel...pont ezért tart a világ ott ahol.
csak gondolkozz ép ésszel kérlek.
szerinted hogy a bánatban ment volna fel a nyakáig? arról nem is beszélve, hogy ilyet kérdezni:,,át tudná tolni rajta hogy a száján jön ki?"
amikor lenyelsz egy falat kenyeret tudod milyen hosszú utat tesz meg amíg eljut a seggedig? már bocs.
ne dőlj be az ilyen marhaságoknak légyszíves.
Puruttya...............
Persze hogy...!!! Azért tart itt ez a világ, mert a mai idióták ilyen oldalakon nevelkednek...
najó kisfiam takarodjál vissza aludni,és gyere vissza 12 év múlva amikor 18 éves leszel!
rikikaka22, attól eltekintve hogy BIZTOS hogy általános iskola alsó tagozat,mégis igazad volt a tapló hülye megnevezéssel :)
Várj még 2 évet, mire lesz biológiád és megtudod!Vagy többet...mert a stílusoddal,eszeddel,és mindent egybevetve 90% hogy bukfenc lesz :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!