Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Láttam egy videót amin egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egy videót amin egy néni szexelt egy lóval. A lóé olyan hosszú volt mint a néni. Mégis szinte tövig betette neki és nem kimélte. Hova tünt? Felnyomta a nyakáig? át tudná tolni rajta hogy a száján jön ki? tényleg nem értem.

Figyelt kérdés
Hova tűnik?
2011. júl. 14. 22:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

láttad már a csillagkapu című sorozatot ?:D az mindent megmagyaráz :D még azt is h hogy éli túl tuti goa'uld :D

19F

2011. júl. 14. 22:38
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

te tényleg ekkora tahó hülye vagy?

a pofám leszakad...

általánost járd ki előbb.

a fenti piros szöveg az olyanoknak szól mint amilyen te vagy.

2011. júl. 14. 22:39
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Amikor elesik a spermiumokkal vívott csatában a puncikobold, a teste lebomlik és ezáltal olyan anyagok szabadulnak fel, melyek egy miniatűr fekete lyukat hoznak létre, és mivel a lyuk a lyukban egy irracionális jelenség, ezért megszűnnek a természet törvényei a lyukában, s ezáltal a betett szerszám akármilyen hosszú lehet ugyanis arra nem vonatkozik semmilyen törvény.
2011. júl. 14. 22:40
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

én meg olyat láttam, ahol a kocsik hirtelen hatalmas autobotokká alakulnak. Egyszerűen nem értem!!

Hogy csinálják? Az én kocsim még jó ha egyáltalán beindul...

2011. júl. 14. 22:41
 5/22 napietus ***** válasza:
100%
én olyan filmet is láttam, hogy a pasi el tudta kapni a kilőtt puskagolyót a kezével. azóta is próbálom, nm megy, és azt mondta a doki, hogy ha az ötödik műkzet is szétlövöm, többt nem fog támogatni a TB :( igazságtalan ez a világ :D
2011. júl. 14. 22:48
 6/22 A kérdező kommentje:

rikikaka22 egy idoóta. ilyen névvel osztja az észt.

ti még nem láttatok ilyen videót? nem hiszitek el? nem értem

2011. júl. 14. 22:55
 7/22 napietus ***** válasza:
100%
arra próbáltunk rávilágítani, hogy a film az nem valóság. van egy csomó trükk, amivel bármi mgjleníthető, ami a valóságban nincs. lásd fenti példák, illetve Te is nyilván láttál már pl. akciófilmket, sci-fi-t stb, na olyan sincs a valóságban, a filmen meg mégis van :)
2011. júl. 14. 22:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
A lónak elég nagy f@sza van, szerinted az tövig befér egy nőnek?
2011. júl. 14. 23:01
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
ha pedig egy ekkora aberált f*sz vagy hogy ilyeneket nézel,megérdemled az ilyen válaszokat:D
2011. júl. 14. 23:01
 10/22 A kérdező kommentje:
ez a videó fent van a puruttyán. nem tünt kamunak és bejárta az egész sulit. :) szerinte nem vagyok aberrált mert megkérdezem hogy ez valós e. értem a filmes dolgot de ez nem volt az. keressetek rá meg fogtok döbbenni.
2011. júl. 14. 23:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!