Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ismerkedek először néger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ismerkedek először néger fiúval. Holnap este lehet nálam alszik. Kicsit félek hogy a fekete bőrű férfiak az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkeznek. Mennyire fog fájni? Volt aki már megsérült túl nagy szerszámtól?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 22:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

mivan veled?

válaszoltam a kérdésedre nem?

ezen kívál leírtam a véleményemet, ami még most is igaz.

Hogy miért kell négerrel kavarni? Pláne ha félsz...

És azt is leírtam, hogy nem vagyok rasszista, nincs bajom a négerekkel, de nem tudom miért nem jók a magyar férfiak?!

Bocs, ha neked ez nem tetszik, de ez a véleményem.

Mit vártál? Hogy majd mindenki azt mondja, hogy:

,,Nem, dehogy fog fájni, csináld csak nyugodtan..."

Az a baj, hogy a választ már azelőtt tudtad mielőtt feltetted a kérdést.

2011. júl. 15. 07:39
 22/34 anonim ***** válasza:
52%

Ja és nem véletlen, hogy mások is az én véleményemen vannak.

Arról nem is beszélve, hogy én nem mondtam semmi sértőt számodra, ellentétben veled...

2011. júl. 15. 07:41
 23/34 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz a hülye válaszokkal...

Az e lényeg hogy neked jó legyen:))))) ez a te életed.

Mindenkinek a saját dolga hogy kivel jön össze.De szerintem ne félj ettől hogy fájni fog:)

2011. júl. 15. 09:54
 24/34 anonim ***** válasza:
60%

Srácok hencegnek külföldi csajokkal?

Nekem addig nem számít amíg fehér és egy a kultúra. Nem vagyok rasszista mert a japánokat pl. tisztelem, a négerekkel sincs gondom, ha maradnak a helyükön, és sok keleti dologgal egyetértek. Jaaa igen lehet azért mert ott volt kultúra. Amúgy miért ne akadhatnék ezen fent, ha a négerek meg a cigók nagyobb rasszisták mint mi? Ők megtehetik, hogy utálják a fehéreket mi meg nem ? Bár én nem utálom őket. Inkább jöjjenek négerek ide mint cigók, de azt akkor is tartom, hogy nem jó ha két kultúra ütközik. Nézd meg mennyi a bűnözés európában a sok bevándorló miatt, és nézd meg hogy más országokban ki is mondják ezt. Ha itt kimondják akkor már fasisztatrappista mindenek. Ez normális? Amerikában is nézd meg kik bűnöznek a legjobban... És semmire sem magyarázat a szegénység. Afrikában tudod miket csinálnak? Remélem egyszer kimész és Te magad is megtapasztalod.

2011. júl. 15. 10:40
 25/34 anonim ***** válasza:

Nekem volt szerencsem egy kulfoldi vilagvaros nem tul elokelo negyedeben lakni egy ideig. Hat, voltak kisebb-nagyobb gondjaim a szinesboruekkel: engem egyszer raboltak ki, szerencsere ok nem voltak keselos tipusuak (mert egyebkent sokan azonnal, kerdes nelkul szurnak)... a lakotarsaimat is kiraboltak, de ok egy alapos verest is kaptak melle.

Ennek ellenre nem vagyok rasszista, mert tudom, hogy ez a problema sokkal osszetettebb annal, mint hogy borszinekkel intezzuk el, ez szociologiai, kulturalis, gazdasagi, neveltetesi, oktatasi, demografiai kerdeseket von maga utan!

Na, de a lenyeg: en azt tapasztaltam, hogy a kierkezo foleg magyar es lengyel lanyok eleinte nagyon nagyon rakattannak a neger fiukra, nem tudom, miert, gondolom foleg a kivancsisag hajtja oket. Azt viszont nem nagyon tapasztaltam, hogy sok feher lany elt volna komoly es tartos parkapcsolatban neger fiukkal, nagyon ritkan lattam csak ilyen "vegyes" parosokat...

A peniszmeretrol meg annyit, hogy egyaltalan nem biztos, hogy nagy van a sracnak, a negereknel is lehetnek ugyanugy atlag alatti meretuek, mint barmely mas borszinu embereknel!

2011. júl. 15. 10:57
 26/34 anonim ***** válasza:
56%

nem értem a sok rasszista embert... ha egy lány összeismerkedik egy néger pasival, összejön vele, az már k*rva?? amikor látja, hogy néger, már akkor el kéne döntenie, hogy hozzá sem fog szólni emiatt? és ha összeismerkedsz valakivel, akit megszeretsz, akkor csak azért nem kéne összejönnöd vele, mert nem magyar??? esküszöm, nem értem ezeket. ha szereti, vagy legalábbis tetszik neki, attól függetlenül, hogy milyen a bőrszíne, akkor hadd jöjjön össze vele, nem kell emiatt itt oltogatni meg rib*ncozni. mennyi barom van...

és tessék, lehet beszólni, hogy énis mekkora k*rva vagyok..:D

2011. júl. 15. 15:30
 27/34 anonim ***** válasza:
ki mondta hogy k*rva? egy szót sem szóltam ilyenről...
2011. júl. 17. 00:28
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjátok, hogy nem két férfi kapcsolatáról van szó?
2011. júl. 17. 09:46
 29/34 anonim ***** válasza:
következtetés
2011. júl. 17. 10:49
 30/34 anonim ***** válasza:
86%

Istenem... ezek az "én nem vagyok rasszista, de nem látom be miért nem jó egy magyar férfi" hozzászólások szánalmasak...

Ez kb olyan, mint amikor a gazdag indiai pali pénzért eladja a lányát, és amikor a lány azt mondja, nem tetszik neki a leendő vőlegény, az apa is valami ilyesmivel jöhet... Én megértem hogy nem tetzsik, de igazán nem értem miért nem jó neked... Bármennyire is megdöbbentő amit most mondani fogok, de a szerelem nem ország/faj függő!!!

2011. aug. 27. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!