Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ismerkedek először néger fiúval. Holnap este lehet nálam alszik. Kicsit félek hogy a fekete bőrű férfiak az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkeznek. Mennyire fog fájni? Volt aki már megsérült túl nagy szerszámtól?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 22:19
11/34 anonim válasza:
Gondolom ő az animalt szereti azért :D
12/34 A kérdező kommentje:
Persze, bezzeg amikor a magyar pasinak van külföldi csaja össze vissza hencegnek vele...szánalmas milyen ostobák vannak
2011. júl. 14. 23:26
13/34 anonim válasza:
soha nem volt külföldi csajom, és nem is kell.
de nem is nagyon láttam még...
ha azt nézzük, sokkal több nő van néger pasival, mint ahány pasi van külföldi csajjal...
14/34 anonim válasza:
de mind1.
a kérdésedre válaszolva:
igen, valószínűleg fájni fog. hogy mennyire azt mi nem tudjuk megmondani, de nem lesz kellemes szerintem.
15/34 anonim válasza:
Szerintem csak irigyek vagytok, hogy neki szerecsen vitéz jutott, nektek meg max csak egy cigo.
16/34 A kérdező kommentje:
tök másra vonatkozott a kérdés, te meg olyan témákhoz szólsz hozzá amiről fogalmad sincs kicsihuszár
2011. júl. 15. 00:28
17/34 A kérdező kommentje:
céloztam itt rikikakira meg a sz.pós haverjára
2011. júl. 15. 00:29
18/34 anonim válasza:
rikikaka22 valószínűleg rossz élményei voltak a négerekkel az anális behatások során
19/34 anonim válasza:
gratulálok remélem gyereket is szülsz neki mert az lenne az igazi vérfertőzés...de kár hogy nincs már itt hitler=(
20/34 anonim válasza:
Szánalmasak a válaszok...hülye rasszista köcsög az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!