Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S_o_m_e_b_o_d_y kérdése:
Ez fertőzés vagy a fogamzásgátlótól van?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem nedvesedek be rendesen az elején hiába izgat fel a párom. Ráadásul szólt hogy "ég" a nemiszerve miközben bennem van. Nekem nem viszket és tisztálkodni is szoktam rendesen (úgyhogy nincs kellemetlen szagom vagy különleges folyásom). Volt még valaki ilyen helyzetben?
Válaszotokat előre is köszönöm
2011. júl. 14. 20:48
1/4 Cicuskaaa123 

válasza:

Szerintem menj el nőgyógyászhoz, simán elkaphattál valamit, attól függetlenül, hogy tisztálkodsz, ráültél egy koszos wc-re és kész a baj. Mindenképp nőgyógyász!
2/4 A kérdező kommentje:
készülök menni jövőhéten, mert hamarabb nincs rá időm, csak gondoltam addig is hátha megnyugtat valaki.
2011. júl. 14. 20:53
3/4 anonim 

válasza:

A fogamzásgátló okozhat hüvelyszárazságot. Ha előtte nem volt gond, akkor elképzelhető, hogy amiatt van.
4/4 anonim 

válasza:

nekem is volt sajnos és ki is sebesedett a bemenetnél, mert azt mondták, hogy nincs köze hozzá, de abbahagytam és már újrakezdtem egy másikfajtát, az jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!