Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem durva?
Szóval, csak szerintem durva az, hogy ha valaki (egy lány) legelsőnek egy idegennel fekszik le? Semmi bajom az egyéjszakás kalandokkal, előfordulhat bárkivel, de az, hogy legelsőnek egy ismeretlennel/ismerőssel akivel nincsen együtt? Miért divat ez mostanában?
Idiota válaszolok, kiméljenek:)

Nos igen...ez nem tartozik senkire, VISZONT lennie kéne egy olyannak, hogy erkölcsi norma...:D Amibe beletartozik az is, hogy nem fekszem le akárkivel, főleg nem elsőnek...xD
Szerintem elég gáz...én még 40 évesen se feküdnék le egy idegennel..., de ez én vagyok, nem mindenkinek van tartása...xD Ez van, SPRITE :) :'D

Szerintem alapjáraton el van túlozva ez az 'első alkalom' dolog. Számomra semmivel sem elítélendőbb az, ha valaki elsőnek vagy épp a századik pasival fekszik le egyéjszakás kapcsolat címén. Most egy kicsit obszcén leszek és sarkítok: gyakorlatilag a nőnek semmi más dolga nincs, mint széttennie a lábát. Nekem még sosem volt egyéjszakás kapcsolatom, egyelőre nem is vágyom rá, de az eddigi barátaimmal (ó rengeteg volt, kettő..) sem úgy feküdtem le, hogy hű de nagy volt a szerelem, a kötődés... Pont miután ilyen szempontból is összejöttünk, utána indult el bennem valami. Szóval számomra nem, nem gáz.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!