Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne ha?
Figyelt kérdés
Hétvégén 3 napos fesztivál lesz a környéken...még szűz vagyok... de viszonylag dekoratív lány, minden buliba akad pasim, de párkapcsolataim még sose tartottak a szexig. 16 vagyok, nagyon gáz lenne ha a fesztivál idején lefedüknék vlakivel??2011. júl. 14. 18:34
3/25 anonim válasza:
Hát ha ribanc akarsz lenni akkor nem.
4/25 anonim válasza:
16 vagy.. nem kell elhamarkodni, lehet ha érettebb leszel megbánod.. meg különbenis a fesztiválon.. én pasi vagyok de mégis aztmondom h nem kell h ilyen legyen egy lány.
5/25 Kit Kat válasza:
Ha neked ez belefér, akkor csináld, de azért sok mindent elárul rólad a dolog...:)
7/25 anonim válasza:
Nem érdemes, az erkölcsi okokon kívül praktikai okokból se. Bár nekem nem fájt/vérzett, de sokaktól olvastam itt is, hogy igen, ami egy sátorban ciki lehet...
8/25 anonim válasza:
Ez a te döntésed, ha így érzed helyesnek akkor csináld. Szerintem nem jó ötlet, de ne minket kérdezz, h legyen kire fogni, ha megbánnád.
9/25 anonim válasza:
jaja megéri simán!
Tök jó dolog full részeg még tapasztalatlan gyerekkel dugni ráadásul szűz ként.Fenomenális élmény amikor beléd ürít aztán abbamarad a dolog mert neki ennyi volt 3 perc múlva meg érzed a büdös leheletét a sátorban pl...
nem tudom ,hogy a 16 éveseknek mi a francért baj ,hogy még nem voltak 16évesen senkivel.... rohadtul ráérsz még egy olyannal akit legalább szeretsz.
10/25 anonim válasza:
A legelső egy idegennel?IGEN.:/ nem vagyok az egyéjszakás kalandok ellen, de ne az elsőnél már..:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!