Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apám szexuálisan zaklat! Mit tegyek?
Kb 2hete kezdődött el az egész. Most hogy itt a nyár felveszek szoknyákat és mindig mondja, hogy micsoda nő vagyok és ha fiatalabb lenne örülne ha ilyen barátnője lenne és sokszor túlzásba viszi ezeket a bókokat. Olykor bejön a szobámba és simogatja belül a combomat. Mindig eltolom és felháborodik, hogy csak apai szeretet. Én nem igy gondolom. Anyunak mondtam és ő csak kinevetett nem hisz nekem. Úgy érzem elöbb utóbb el fog fajulni :S
17L
Én nem sirtam mert annyira még nem durva...egyenlőre elindult vele egy dolog ami ilyesztő. Anyám igen ,kiröhög , hogy hát jajj apád csak szeretget és ha megsimogatja a lábad akkor mi van? Szégyenlős vagy? Ilyeneket kérdez.
Ürólnék ha kapnék jó válaszokat :S
Hát nemtudom ilyenkor mit lehet csinálni még, talán próbálj apuddal nem kettesbe lenni, kerüld az olyan hejzeteket amikor alkalma van ilyet csinálni :/
21/L
Lehetőségek:
1. Szerezz barátot, az erősebb fajtából!
2. Rakd szét a lábad apukádnak!
3. Várd meg a telet!
Ne irjátok már a lánynak , hogy kamu kérdés. Honnan tudjátok, ott voltatok? Ennyi erővel minden lehetne kamu kérdés. Ha az is tekintsetek rá, úgy hogy komoly és próbáljatok meg segíteni. Kérdező ha van kamerád vagy valami ami hangot felvesz akkor érdemes használni, kicsit rpovokáld úgy mond és vedd fel mi történik ha nem hisznek neked.
27F
Engem még egy férfi se akart molesztálni eddig, pedig én nem is állnék ellen.
18/F
és ha a szobádba szereznél mini kamerákat? :\
lehet hülyeségnek tűnik, de javadra válhat.. nem tudom mennyire engedheted meg magadnak, de biztos lehet olcsón szerezni. és ha durvábbra fajul a dolog, akkor bizonyítéknak is szolgálhat.. de remélem hogy csak túl reagáltad! :(
minden jót. 14L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!