Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apám szexuálisan zaklat! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 2hete kezdődött el az egész. Most hogy itt a nyár felveszek szoknyákat és mindig mondja, hogy micsoda nő vagyok és ha fiatalabb lenne örülne ha ilyen barátnője lenne és sokszor túlzásba viszi ezeket a bókokat. Olykor bejön a szobámba és simogatja belül a combomat. Mindig eltolom és felháborodik, hogy csak apai szeretet. Én nem igy gondolom. Anyunak mondtam és ő csak kinevetett nem hisz nekem. Úgy érzem elöbb utóbb el fog fajulni :S
17L
2011. júl. 14. 17:56
2/30 A kérdező kommentje:
.....kössz a segítséget
2011. júl. 14. 17:59
3/30 anonim válasza:
Ha ez nem fake,és anyukád tényleg nem hisz neked,esetleg beszélhetnél egy másik rokonoddal,akivel jó kapcsolatot ápolsz,esetleg tanárral,vagy bármilyen felnőttel,akitől úgy érzed,hogy megértést,segítséget és támogatást kaphatsz a helyzet megoldásában.
4/30 anonim válasza:
szereltess medvecsapdát a lábaid közé!
5/30 A kérdező kommentje:
_Mért nem lehet komolyan venni a kérdésem? Bezzeg a farkakról meg puncikról szólókra tudtok válaszolni...:(
2011. júl. 14. 18:01
6/30 A kérdező kommentje:
második neked köszönöm a választ.
2011. júl. 14. 18:01
7/30 anonim válasza:
Illetve ott vannak a kifejezetten tiniknek szóló lelki segély vonalak,vagy a bántalmazottakkal foglalkozó segélyhívó vonalak.
A második voltam
8/30 A kérdező kommentje:
Tegyük fel nem bánt nem hagy rajtam semmi "nyomot"...akkor hogy bizonyitom be bárkinek is, hogy ő ezt teszi velem? :S
2011. júl. 14. 18:04
9/30 anonim válasza:
SZERINTEM ku-va nagy kamu.xD Nehogy már 17 évesen ilyen csökött agyad legyenxD De most komolyan gondolkodjatok már el ha veletek ilyen történne akkor ha odamentek az anyukátokhoz sírva hogy mit csinál nehogy már ne higyjen.:DÚristen.....
10/30 A kérdező kommentje:
Ilyennel majd mindenki csak akkor fog foglalkozni ha már lelki roncs vagyok meglettem erőszakolva esetleg vér folyik. Tudom durván hangzik de ez a mai világ. Ilyenekért senki nem tesz semmit!
2011. júl. 14. 18:04
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!