Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány hónapot várjak, vagy mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány hónapot várjak, vagy mi legyen?

Figyelt kérdés
Pár hónapja járok egy fiúval. 2 évvel idősebb nálam, de én vagyok az első barátnője. Én már 9,5 éves korom óta menstruálok ,magyarán a "fűtenek a hormonok". A barátom többször nyúl és puszil meg olyan helyeken, ahol nagyon jól tudja hogy "nem kéne". Ezen azt értem hogy olyan érzéseket vált fel benne, mint pl. felizgulás ... Időnként engem is elfog az az érzés hogy akár most csinálhatnánk is, de aztán még sem. Nem tudom mi legyen, nem akarom nagyon korán elveszti (13L) ,de ő meg lehet hogy nem fog várni rám ... Véleményt! vagy ha már "nem bírjuk" hány hónapot várjak??
2011. júl. 14. 17:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, köcsög vagy ^^ xd
2011. júl. 14. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Dehát te voltál az utolsó... No mindegy.
2011. júl. 14. 17:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van. Inkább legyél 16-17-18 éves korodig szűz, minthogy 13évesen elveszítsd és mindenki egy hülye, buta, naiv kis ribancnak tartson.
2011. júl. 14. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen: nem hónapokat kell várnod. Éveket.

Viszont tudom, mi zajlik le benned, mert velünk is ez volt: fütöttek a hormonok, de nálam szigorú otthoni szabályok miatt nem eshetett meg korán az első. Megoldottuk: petting. Tökéletes a célra, csak arra kellett figyelni, hogy sose veszitsük el a fejünket, hála istennek ez sosem történt meg:) Három év után pedig "engedélyt kaptunk a pálya használatára".

Ezt ajánlom nektek is: pettinggel évekig ki lehet húzni, és vannak egyébként emberek, akik a pettinget jobbnak tartják a szexnél.

2011. júl. 14. 17:45
 15/19 anonim ***** válasza:

"kocka, nem kicsit"

Ááá, szóval level hetven paladin magus? Hát valakinek mégiscsak bejönnek az ilyen csirák :O ? nagyon magányos lehecc ^^ Amúgy 18/L

2011. júl. 14. 17:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hónapokat kellene várnod, hanem nagyon minimum 2 évet, de inkább többet.

1. Ha emiatt hagy el akkor felesleges bánkódni miatta. Az első barátom 19 volt és szűz, mégis több, mint egy évet várt rám. Pedig elhiheted, minél idősebb az ember, annál nehezebb "kibírni". Nem hiszem, hogy egy 15 évesnél normális, ha nem tud magán uralkodni még pár évig.

2. Biztos vagy benne, hogy teljesen felkészült vagy? Tisztában vagy a sajt és az ő működésével? Ismered a védekezési módokat, Tudod, hogy melyiknek mi a veszélye? Egyáltalán ha megtörténne, hogyan szeretnél védekezni?

3. Belegondoltál már abba, hogy semelyik védekezés nem 100%-os? Mi lenne, ha véletlen vmi balul ütne ki, és minden igyekezeted ellenére teherbe esnél? Hogy állnál oda anyád elé 1 évesen azzal, hogy gyermeket vársz?

Persze, végül is tök mindegy, hogy 13 vagy 18 vagy, ha nem akard megtartani, de azért nem teljesen ugyanolyan a helyzet...

2011. júl. 14. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:

"kocka, nem kicsit"

Akkor lehet, hogy a kis pelyhes nunidra fel se állna neki...

Ő a CS-től izgul fel és arra veri ki:D

2011. júl. 14. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Két évet szerintem is várj, de elég érdekes a helyzeted, én pl 13 és fél évesen kezdtem menstruálni, tehát már 17 voltam, amikorra ennyi ideje fűtöttek a hormonok, mint téged... de a te érdekedben próbáld még egy kicsit visszafogni magad :) tudom, hogy te most nem erre gondolsz, de ha szakítottok, akkor ki tudja, mikor találsz megint párt, és ki tudja, az alatt mennyire fog kikészíteni, vagy mire fog késztetni a szexhiány. Gondolj a jövőbeni megítélésedre is :) 23L
2011. júl. 14. 18:09
 19/19 anonim ***** válasza:

először nem ártana kijárni az általánost...

beszarok milyen emberek vannak. engem is érdekelt a szex téma 13 évesen, de nem azon járt az eszem, mikor baszhatok végre...

2 évet várjál. ha a srác nem érti meg akkor így járt. találsz jobbat. van rajta kívűl még pár millió.

2011. júl. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!