Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány hónapot várjak, vagy mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány hónapot várjak, vagy mi legyen?

Figyelt kérdés
Pár hónapja járok egy fiúval. 2 évvel idősebb nálam, de én vagyok az első barátnője. Én már 9,5 éves korom óta menstruálok ,magyarán a "fűtenek a hormonok". A barátom többször nyúl és puszil meg olyan helyeken, ahol nagyon jól tudja hogy "nem kéne". Ezen azt értem hogy olyan érzéseket vált fel benne, mint pl. felizgulás ... Időnként engem is elfog az az érzés hogy akár most csinálhatnánk is, de aztán még sem. Nem tudom mi legyen, nem akarom nagyon korán elveszti (13L) ,de ő meg lehet hogy nem fog várni rám ... Véleményt! vagy ha már "nem bírjuk" hány hónapot várjak??
2011. júl. 14. 17:26
1 2
 1/19 anonim válasza:
2 évet,nem hány hónapot!!!!!!!!
2011. júl. 14. 17:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Oké, én is tisztában vagyok vele, hogy ehhez még "fiatal" vagyok, de vele mi van?! 15 éves, nem akarom ilyen miatt elveszteni! :/
2011. júl. 14. 17:30
 3/19 WhiteLabel ***** válasza:
Ha emiatt elveszíted, akkor megdugna és utána ugyan úgy lapátra lennél téve, szűz kisf*sz biztos csesztetik a haverok.
2011. júl. 14. 17:32
 4/19 Adri21 válasza:

Szerintem ez nagyon korai.Én 15 évesen vesztettem el a szüzességem,de megbántam,de utólag már mindegy volt.Nem lehet visszacsinálni.Pettingeljetek,ha az mindkettőtöknek jó,de ne siessétek el!A szüzesség egy nő legbecsesebb kincse,ne pazarold el feleslegesen.Ráérsz még bőven.

De én csak a saját példámból indultam ki...

2011. júl. 14. 17:34
 5/19 A kérdező kommentje:
:/ nem tudom. A "haverok" nem hiszem hogy "csesztetik" mivel nem nagyon tartja velük a kapcsolatot, afféle kocka ..nem is kicsit. Azokat a haverjait akikkel tartja a kapcsolatot, őket ismerem elég régóta. Nem tudom...
2011. júl. 14. 17:35
 6/19 anonim ***** válasza:
Én már korábban megállapítottam, hogy ez a világ folyamatosan korcsosul... Pár év múlva már az óvodások fognak ide járni ilyeneket kérdezni.
2011. júl. 14. 17:36
 7/19 anonim ***** válasza:

én 2 hetes kapcsolat után veszítettem el 16 évesen és nem bántam meg éreztem h szeretem és megbízhatok benne. persze 2 hónap után vége lett a kapcsolatunknak de nem bántam meg. Mindenesetre a véleményem:

Fiatalok vagytok még mind a ketten. Ha elhagy azért mert nem fekszel le vele, akkor nagyon meg fogod bánni, ráadásul akkor nem is érdemel meg téged. Hidd el hogy teljesen ráér, és lelkileg még fel sem vagy rá készülve.

2011. júl. 14. 17:37
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem jellemző az olyan "kockákra" ez a viselkedés 15 évesen. Várj vele minimum 2 évet. Ha emiatt otthagy, egy faragatlan éretlen tuskó. Lesz másik.
2011. júl. 14. 17:39
 9/19 anonim ***** válasza:
Már az első menstruációd után dugnod kellett volna valakivel, mert most már késő. Esetleg még óvodás korodban. Vagy bölcsiben.
2011. júl. 14. 17:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. :)
2011. júl. 14. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!