Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e egy kapcsolat hosszútávú, ha nem jó a szex?
17:25 vagyok!
Engem minősít de hát ezt nem értem, vagy is amit leírtál az pont illik rá és rám is szóval tényleg ez a szitu!De nem hiszem hogy megcsalna mert odáig van értem!De komolyan nagyon nehéz lenne szakítani mert 3 év után nehéz szét válni akárki akármit mond ráadásul úgy hogy szomszédok is vagyunk!Én is érzem hogy ez így nem jó!De már próbáltuk külön de itt a szomszédban szakítottunk átjött mindig, itt van nálunk és valahogy mindig visszakönyörgi magát!Így nagyon nehéz,könnyű vagdalózni de engem miért nem ért meg senki hogy rohadt nehéz!Már egyből megy majdnem csak a "rib@ncozgatás"
23:37
nem lehet, hogy máshol keres örömet, vagy langyi?
Nem értem hogy mi a bajod?! Minden pasi szűk csajról álmodik. Neked megadatik, mégsem örülsz!
Amúgy meg tágul. Kifér ott egy baba is
Nem igaz, hogy nem működik. 2 éve és 2 hónapja vagyok kapcsolatban a párommal, és nekem még mindig fájdalmas a szex. Nagyon szeretjük egymást, nagyon megértő és 1000 másféle módon kényeztetjük egymást. Erről ennyit!
21L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!