Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet-e egy kapcsolat hosszútá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e egy kapcsolat hosszútávú, ha nem jó a szex?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nem ugy működik a szex mint ahogy szeretném...Lehet hogy ez azért van mert ő még tapasztalatlanabb az előzőekhez képest.Amikor együtt vagyunk akkor vagy ő túl szűk,vagy én lankadok le a nehézkes behatolás miatt(akármennyire fel vagyunk mind a ketten izgulva,még mielőtt vki ezt írná)Ritkán jön össze hogy jó legyen,de általában akkor is elég szűk.Nagyon szeretem és ez az egy dolog hiányzik csak a kapcsolatunkból.25/F
2011. júl. 14. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

17:25 vagyok!

Engem minősít de hát ezt nem értem, vagy is amit leírtál az pont illik rá és rám is szóval tényleg ez a szitu!De nem hiszem hogy megcsalna mert odáig van értem!De komolyan nagyon nehéz lenne szakítani mert 3 év után nehéz szét válni akárki akármit mond ráadásul úgy hogy szomszédok is vagyunk!Én is érzem hogy ez így nem jó!De már próbáltuk külön de itt a szomszédban szakítottunk átjött mindig, itt van nálunk és valahogy mindig visszakönyörgi magát!Így nagyon nehéz,könnyű vagdalózni de engem miért nem ért meg senki hogy rohadt nehéz!Már egyből megy majdnem csak a "rib@ncozgatás"

2011. júl. 16. 11:41
 12/20 Smartguy86 ***** válasza:
11:41 - Ha nincs következménye a szakításoknak, mert látja, hogy hozzád mindig vissza lehet menni, akkor onnantól neked nincs sok méltóságod a szemében. De erről te tehetsz, annak ellenére, hogy szomszédok vagytok, megtehetnéd, hogy nem figyelsz oda többé a próbálkozásaira, ez csak a te bátorságodon és önbizalmadon múlik. Igazán minden nőnek járna az, hogy figyeljenek rá, hogy a szexben is ki legyenek elégítve. Neked is! Az meg nem szép dolog tőled, hogy hagyod magad így kihasználni, ahogy az sem, hogy te pedig rajta élősködsz, mert nem akarsz magányos lenni. Az egyedüllét nem feltétlen jelenti azt, hogy egy sarokban kell ülni begubózva. Hidd el, ha feladnád ezt a rossz kapcsolatot, hirtelen szabadabbnak éreznéd magadat. De amíg tudod, hogy csak annyiba kerül neki téged térdre kényszeríteni, hogy átjön a szomszédból... nos addig te sem tudsz fellélegezni. Legyél határozott, zárd le ezt az egymás kihasználásán alapuló kapcsolatot. Majd vesd bele magad az életbe, legyél szép, igazi nő, és várd a jobb ajánlatokat. Amíg meg egyedül vagy, addig se búsulj, foglalkozz saját magaddal! A jövőddel, a terveiddel, a tanulmányaiddal. Kezdj újra hinni magadban, és meglátod, nem maradsz majd egyedül sokáig!
2011. júl. 17. 10:40
 13/20 anonim ***** válasza:
nálunk nincs szex, mert a párom (fiú) libidója a nulla körül mozog....néha iszonyat szenvedek miatta....:( nem tudom mi lesz így. Mi 10 éve vagyunk együtt
2011. júl. 23. 23:37
 14/20 anonim ***** válasza:
nem
2011. júl. 23. 23:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Eleinte nállunk sem volt jó a szex, naggyából 2-3 hónapig.. egyszerüen próbáltam mindig kerülni az együttléteket, aztán valahogy összeszoktunk szex téren is, és most jobb mint bárkivel. Szóval szerintem ne add fel, előbb utóbb megtudjátok oldani, csak a lánynak el kell lazulnia és kész. Majd megoldódik minden;)
2011. júl. 24. 00:16
 16/20 anonim ***** válasza:
ha mondjuk mindketten aszexuálisak vagytok nulla libidóval, akkor igen
2011. júl. 24. 03:04
 17/20 anonim ***** válasza:

23:37

nem lehet, hogy máshol keres örömet, vagy langyi?

2011. júl. 24. 03:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy mi a bajod?! Minden pasi szűk csajról álmodik. Neked megadatik, mégsem örülsz!

Amúgy meg tágul. Kifér ott egy baba is

2011. júl. 24. 03:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy nem működik. 2 éve és 2 hónapja vagyok kapcsolatban a párommal, és nekem még mindig fájdalmas a szex. Nagyon szeretjük egymást, nagyon megértő és 1000 másféle módon kényeztetjük egymást. Erről ennyit!

21L

2011. júl. 24. 12:22
 20/20 anonim ***** válasza:
12:22 vagyok Am meg ti is tudjátok, hogy nagyon sok nő nem élvezi a szexet, azoknak mégis hogy van párkapcsolatuk?
2011. júl. 24. 12:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!