Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e egy kapcsolat hosszútávú, ha nem jó a szex?
A lány túl ideges szex közben, azért szűk! Beszéld meg vele, hogy mi bántja. Itt van egy cikk:
Ha nem megy a szex, akkor az bizony nem lesz hosszú kapcsolat. Lemondással esetleg, de az csak vergődés, nem éri meg!
én senkivel sem tudtam együtt maradni, akivel nem volt jó a szex.. :/
20/L
Mennyi ideje vagytok együtt? Egyébként a kérdésedre a válasz, határozott nem. A problémádon azonban lehet segíteni. Beszélgessetek sokat a szexről, arról, hogy neked mi a jó, neki mi a jó. Máshogy nem megy. Ha tényleg annyira szereted, szerintem menni fog a dolog :) Sok sikert ;)
27/L
Ne legyenek elvárásaid, az nem vezet semmi jóra. Elég sok ideje vagytok együtt, ez azért egy kicsit nehezíti a dolgot, hiszen előjöhet a "miért nem mondtad korábban" dolog, de én változatlanul azt mondom, hogy beszélgessetek. Nyugtasd meg, hogy nagyon szereted, meg tudod, amit ilyenkor kell. Mondd el neki, hogy azt szeretnéd, hogy neki is jó legyen, és hogy beszéltek róla, nem szégyellni való. Mi is sokat beszélgetünk róla, és rengeteget segített az elején. Nekem nem ilyen jellegű problémáim voltak, mint nektek, de volt bajom vastagon, ami mára megszűnt, és minden tök jó.
Sajnos, mivel nem ismerem a szóban forgó hölgyet, így nem tudok okosabbat mondani.
Fontos, hogy semmiképp ne rohand le, csak finoman.
Ha nem beszélgettek erről, abból csak az elfojtás következik, ami rengeteg konfliktus kiindulópontja lehet. Egyszer egy hevesebb vitában simán a fejéhez vághatod, szánt szándék nélkül, úgy, hogy az indulat csak kihozza belőled.
Nem kertelek, lehet, hogy nagyon türelmesnek kell lenned, lehet, hogy hosszabb folyamat lesz, de a szavaidból azt veszem ki, hogy neked ez megéri :) Ennek örülök :)
Egyébként nem kizárt, hogy ő is érzi, hogy valami nincs rendben szex téren, és ezért is feszeng. Dumáljatok, jót fog tenni :)
Még mindig 27/L :)
07:58
Maximálisan egyetértek :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!