Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználnál egy mattrészeg fiut? /egy masik fiu/
Istenem:D egy férfi azt szerintem nem kihasználásnak venné, hanem inkább egy k*ot jó bulinak:d nem csajok vagyunk áám..
nem igazán bántana meg személy szerint engem senki, ha csak dugni akarna velem egyet.:D sőt még örülnék is neki...am legtöbb buliba azt várjuk, hogy valamelyik csaj végre ránk másszon már szóval nem is értem, hogy jött fel a kérdés:D
És amúgy ezt csinálnád te használtatnád ki saját magad..plussz ribanckodnál picit..
hát nem tudom...ott van bennem, hogy nem mászok rá heterora, de ha én is innék egy keveset és bejönne a srác, lehet, hogy megtenném.
19/F
"Istenem:D egy férfi azt szerintem nem kihasználásnak venné, hanem inkább egy k*ot jó bulinak:d nem csajok vagyunk áám..
nem igazán bántana meg személy szerint engem senki, ha csak dugni akarna velem egyet.:D sőt még örülnék is neki...am legtöbb buliba azt várjuk, hogy valamelyik csaj végre ránk másszon már szóval nem is értem, hogy jött fel a kérdés:D
És amúgy ezt csinálnád te használtatnád ki saját magad..plussz ribanckodnál picit."
Felfogtad egyáltalán a kérdést? Nem arról van szó, hogy egy csaj akarja kihasználni a részegségedet, hanem egy fiú. Rohadt nagy különbség. Vagy ha neked nem, akkor ne merd többet heterónak nevezni magad.
Remélem most hétvégén egy buli után sárgadinnye nagyságúra tágult s.gglyukkat és több órás alvadt g.civel az arcodon ébredsz. És remélem, akkor is ilyen jó bulinak tartod majd.
a fiúk azért nem mindig használják ki a részeg lányokat, ha már erről van szó :) a múltkor kicsit beálltam és megkérdeztem a haveromat (aki nagyon szépnek tart és nem is ismerjük egymást régóta) hogy most megizélne-e XD és azt mondta hogy nem mert az kihasználás lenne :) amúgy inkább ne, ha ő heteró, akkor semmiképp, ha ő is meleg, háát tetudod :) akkor kevésbé fogja megbánni :D
17/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!