Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mely műveket ajánlanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely műveket ajánlanátok pajzán irodalom vagy erotikus történetek terén?

Figyelt kérdés
Amikbe belenéztem vagy portnó esetleg perverz volt vagy dögunalmas és ostoba. Olyan finoman erotikust szeretnék. olyan rózsaszínt. Előre is köszi
2011. júl. 14. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Appoliner: Tizenegyezer vessző
2011. júl. 14. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk a Fekete tőr testvériség sorozat? Nem direkt erotikus, de elég sok szex van benne. Nagyon sok. :) Nem biztos, hogy olyan, amilyenre te gondolsz. Meg vannak ezek a füzetek: Júlis, Romana, Tiffany stb. Vagy ezek túl nyálasak?

23/l

2011. júl. 14. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Tényleg..

Nem baj hogy nyálasak. Köszi

2011. júl. 15. 09:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerinted melyik a legebb ezek közül? Egyszer olvastam én is egyet és egészen jó volt. valami női név volt annak is a cime azt hiszem Bianka.
2011. júl. 15. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!