Ajánlanátok nekem animéket? Romantikus, szerelmi történetek kellenének.
Elsősorban szerintem ilyenek fognak neked tetszeni :Itazura na Kiss, Bokura ga Ita, Peach Girl, Nana, Lovely Complex.
Viszont ha szeretnél egy kis csavart bele amibe van természetfeletti, hárem, illetve valami rendkívüli akkor még ezeket is ajálanám: Ayashi no Ceres, Boku wa imouto ni koi wo suru, Ichigo 100%, Shuffle, Kamisama Kazoku, Karin, Onegai Teacher, Ranma 1/2, Pretear,Toradora, Rec, Wedding Peach, Zero no Tsukaima, Kamikaze Kaitou Jeanne, Clannad, Akane- Iro ni Somaru, Angel Beats, Loveless.
Próbáltam mindenféle témába mondani neked, remélem lesz ami elnyeri a tetszésed. Mindegyikbe van romantika. www.animeaddicts.hu-n utánnuk nézhetsz.
Lehet, hogy majd még írok ha a cuccaim közelébe leszek, mert így most fejből csak ennyi ugrott be.
Első vagyok.
Szex milyen formában legyen benne ? Tehát konkrétan mutassák (hentai), vagy elég a burkolt szex amibe kicsit összegabalyodnak aztán hirtelen másnap van és tudjuk, hogy megtörtént...?:D
Ouran high school host club
Special A
Kimi ni todoke
Zero no tsukaima
Vampire knight
Kaze no stigma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!