Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Dokihoz már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Dokihoz már nem tudok elmenni.

Figyelt kérdés

Múlt héten együtt voltam a barátnőmmel. Cirka két nap alatt ötször. Mióta hazajöttem tőle, pöttyök voltak a makkomon. Ezek elmúltak, de a hátul a makk és bőr között ugye van az a csík, nem tudom, mi a neve, az több helyen is meg van repedve. Kb. két napig tök fájt ha hátrahúztam. Nem, nem húzogattam, de hát meg kell mosni valahogy :) Aztán az most már nem fáj, de a bőr, amit hátrahúzok az így, hogy is mondjam, összezsugorodott, kicsit megfehéredett, repedések vannak rajta. Tök nehéz hátrahúzni. Barátnőmet kérdeztem, neki semmi baja. Azért kért időpontot nőgyógyásznál. Mi ez? Mit kezdjek vele? Mitől lehet? Mivel kenjem? Orvoshoz már nem tudok elmenni, mert indulunk külföldre.

20F

2011. júl. 14. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a tipikus esete a Prinus Punctum Gravidae nevű állapotnak.
2011. júl. 14. 12:05
 2/7 AAeron ***** válasza:

Sokszor szexeltek(általában)???mer ha nem akkor csak megerőltetted szerintem,igaz ezzel nincs sok tapasztalatom

mer még nem volt meg az első se de nekem is volt ilyen ha sokszor maszturbáltam igaz nem repedt szét de fájt alig tudtam hugyozni meg ilyenek (1 hétig nem csináltam aztán egy nap tök egyedül voltam otthon és 3-szor csináltam órás kihagyásokkal és utána napokig fájt)De nem vok benne biztos szóval inkább ne utazz vagy ha már ott vagy nézesd meg külföldön úgy is ott sokkal jobban értenek mindenhez a dokik. 14/F remélem segítettem ;)

2011. júl. 14. 12:17
 3/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Túl sokat csináltátok és kidörzsölődött a farkad, sztem nem lehet belőle gáz, de ha visszajöttetek a nyaralásból, menj el orvoshoz ha még mindig fáj. Amúgy a Canesten krémet tudom addigi s javasolni, nagyon jól elmulasztja az égő csípő érzést.
2011. júl. 14. 12:18
 4/7 A kérdező kommentje:

14F, a nyaralást már nem lehet lemondani :D

Amúgy előtte kb 1-1,5 hétig nem voltunk együtt. Nem szexelünk sokat, mert ő kolis. Nehéz összehozni. Most meg hazament, és messze lakik. Szóval iskola alatt heti 1-2 alkalom, ami alkalmanként 1-2 menet.

Van Canesten krém itthon, akkor kipróbálom azt, asszony is azt javasolta.

Köszi!

2011. júl. 14. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:

"Van Canesten krém itthon, akkor kipróbálom azt, asszony is azt javasolta."

Csalod az asszonyt a "barátnővel"?

2011. júl. 14. 12:28
 6/7 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Nincs mit. :D
2011. júl. 14. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
barátnő=asszony :DD
2011. júl. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!