Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktatok elmenni dokihoz felíratni az újabb 3 havi gyógyszert?
Figyelt kérdés
Tudom nem túl lényeges kérdés, de kíváncsi lennék. Én most szedtem be az első három havit, illetve az utolsóból még van egy hét + a szünet, így lassan fel kéne íratni. Ilyenkor csak ad egy receptet és kész vagy meg is vizsgál?2010. febr. 18. 06:44
1/5 anonim válasza:
Én egy évben egyszer megyek nődokihoz, utána a háziorvosommal íratom. Eleinte én is mindig a nőgyógyásszal írattam fel és kedvétől függött, hogy megvizsgál-e, legalábbis nagyon úgy nézett ki. Volt, hogy csak kiküldte a receptet az asszisztensével, be sem kellett mennem, de erre is várni kellett órákat. Ezért kérdeztem meg a háziorvost, aki azt mondta, hogy ha évente egyszer elmegyek, akkor ő is felírhatja.
2/5 anonim válasza:
Mindig az utolsó elötti doboz vége felé, mire az utolsót megkezdem, már otthon van a következö adag. Igy sose futottam még ki az idöböl.
3/5 anonim válasza:
énis háziorvossal iratom fel, a 7 napos szünetben megyek el vmikor
4/5 anonim válasza:
Mikor fog.gátlót szedtem mindig akkor írattattam fel amikor még az utolsó levél teljesen megvolt. Hiszen soha nem lehet tudni rendel a házi orvos vagy a nőgyógyász aki felírja. Nekem biztonságot adott akkor, hogy úgy mentem le. Nem kell azonnal kiváltani. 6000Ft. az 6000Ft.hiába sok az ára. A tabim ennyibe került.
5/5 anonim válasza:
Elvileg ha nincs panaszod, akkor csak évente 1-szer van vizsgálat + rákszűrés. Megmondod, hogy csak receptet kérsz. A recept 1 hónapig érvényes.
De a házidoki is felírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!