Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem neki? Mennyire fér ez egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Párom pár hónapja kéri, hogy találjak egy lányt 3.-nak...elvileg meglenne a kiszemelt de bele menjek? nagyon vonzódik a lányokhoz és vágyik arra,hogy 3-masban csináljuk.
Én 26F párom 24L
2011. júl. 14. 11:19
11/22 A kérdező kommentje:
11:28 ha gondolod megadom barátnőm elérhetőségét és beszélgethettek :) Van kamerája is meg ilyenek. Érdemes lenne nektek mert látom te is kiváncsi vagy :)
2011. júl. 14. 11:30
12/22 Cicuskaaa123 válasza:
Ha nem akarod, nem kell, mond meg ezt neki, el kell fogadnia.. És örülök, hogy te nem akarod a másik csajt.. :D Hűséges vagy és ez jó. :) 16/L
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a bókokat :) jól esik. Az én barátnőm megérdemli a hűséget :)
2011. júl. 14. 11:31
14/22 anonim válasza:
Másnak meg az a baja ,hogy a barátnője nem akarja hármasban.
Én a helyedben simán belemennék.
15/22 anonim válasza:
Mi is megejtettük anno a hármast, és nagyon jó volt, tapasztalatnak is :) Semmiféle káros hatással nem volt a kapcsolatunkra, azóta is együtt vagyunk, csak kipróbáltuk, hogy milyen. Nem csalódtunk :)
16/22 anonim válasza:
Nekem erről a Jóbarátok jut eszembe, amikor Ross feleségéről kiderült leszbikus, mindig azzal nyaggatta, hogy vonják be egyik barátnőjüket. Amikor sor került rá, a felesége csak a barátnőjével volt elfoglalva. Majd kiderült leszbikus, és mivel Ross nem leszbikus, váltak. Xd
17/22 anonim válasza:
„mindig mondta, Ross, nézd milyen jó segge van annak a nőnek, én meg azt hittem, huu.. milyen jó fej.” :))
18/22 anonim válasza:
11:25-ös aki gyöngyszemnek tartja a kérdezőt. Én is az lennék akkor:D
19/22 anonim válasza:
Óó egyszer én bnőm kérne ilyet...xD
20/22 anonim válasza:
Csak úgy vesd fel neki, hogy akkor te meg majd be akarsz venni plusz egy fiút.
Ha erre az a válasz, hogy dehát ő nem b*zi, akkor ne menj bele.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!