Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem neki? Mennyire fér ez egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Párom pár hónapja kéri, hogy találjak egy lányt 3.-nak...elvileg meglenne a kiszemelt de bele menjek? nagyon vonzódik a lányokhoz és vágyik arra,hogy 3-masban csináljuk.
Én 26F párom 24L
2011. júl. 14. 11:19
1/22 anonim válasza:
te is élvezni fogod. nyugi nem fog elhagyni. csak kíváncsi :) szerintem egy próbát megér
3/22 A kérdező kommentje:
köszi, nem is az elhagyás....bízom benne. De én nem tudnék más lányt meg...... És furcsa, hogy ő sem érezné ezt kellemetlenül.
2011. júl. 14. 11:21
4/22 Draug válasza:
Ha annyira szeretné, egy próbát talán megér... utána lesz fontos megbeszélni, hogy hogyan éreztétek magatokat közben!
5/22 anonim válasza:
Persze, ha egy lány akar még egy lányt bevenni, akkor "nyugodtan", "csak kíváncsi", "belefér". Ha a férfi akar másik lányt, akkor biztos nem szereti. Szerintem meg ugyanaz a két dolog. Ez egy legális megcsalás akárki akármit mond. És örülök, hogy végre egy férfi mondja azt, hogy nem szeretne a barátnőjén kívül másik lányt. Azt kell mondjam, hogy te egy igazi gyöngyszer vagy.
6/22 anonim válasza:
A csajod ajánlja fel hogy toljátok hármasba, és nem akarod? Homár vagy? -.-
8/22 AAeron válasza:
Nyugi lehet csak neked akar jót de beszéljetek erről egymással hogy honnan jött neki az ötlet. ;) remélem segítettem
9/22 anonim válasza:
Ha te nem akarod, akkor ne. Vagy hogy gondolja barátnőd? Lehet a másik lánnyal csak ők kényeztetnék kölcsönösen egymást, neked csak barátnőddel kéne bármit is csinálni... egyébként engem azért izgat gondolatban, mert jó lehet, hogy bennem van barátom, és közben a másik lány nyalogat... de a hármas szerintem arra való, h legyen miről fantáziálni. Élőben már kb arról szól szerintem, hogy mikor ki hova feküdjön. Párkapcsolatba meg simán nem való egy harmadik személy.
10/22 A kérdező kommentje:
11:25-ös olyan aranyos vagy, köszi szépen a kommentet.
hát nem tudom....átgondolom én nekem a gondolattol is bűntudatom van. Nagyon hűséges típus vagyok. Én nem akarom hogy más kapja be meg mást is....érted. Legfeljebb megbeszélem, hogy csak egymást kényeztessék.
2011. júl. 14. 11:29
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!