Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves lány vagyok. A páromat amikor izgatom valamilyen folyadék jön a hímvesszőjéből és, hogy abban a folyadékban van e sperma?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 11:10
11/17 A kérdező kommentje:
és ha a szűzhártya nem szakadt át, akkor is lehetek terhes?
2011. júl. 14. 13:04
12/17 anonim válasza:
Igen, mivel alapból lyukas. Gondolkodj egy kicsit. Ha egy teljesen zárt hártya lenne, mégis hogyan menstruálnál?...
13/17 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem! Biológia órán hol voltál? Először elméletbe kellett volna megtanulni, aztán alakalmazni...
14/17 anonim válasza:
CSAK TUDNI AKAR VALAMIT AZ ISTEN SZERELMÉRE! Mért ne élhetne szexuális életet 17 évesen?Az ő élete, azt csinál, ami neki jó, amit akar...
Kedves kérdező, igen, abban van, vigyázzatok, nehogy teherbe ess tőle:) Mert ha az ujján ott az előváladék, és e hüvelyedbe jut, attól is lehetsz terhes.. ezért VÉDEKEZZETEK! :D
16/17 anonim válasza:
nekünk ilyenekről szó sem volt bioszon. internet a megoldás sajnos...
18L
17/17 anonim válasza:
Szerintem nem volt szó arról,hogy 17évesen ne legyen szexuális élete..én úgy gondolom,hogy egy 17 éves lánynak,aki már igazából majdnem felnőt..tudnia kellene néhány alap dolgot..főleg a szexualitás terén...ebből a ,,butaságból" alakul ki a nemkívánt terhesség pl. Nem az a baj,h megkérdezi,hanem az,hogy csinálja egy ideje..és nem tudja..,,felkészületlen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!