Elmentem nagyvécézés közben? Több, mint 1 hete nem volt szex és valamelyik nap nagyvécézéskor azt vettem észre, hogy a pisi előtt sűrű fehér folyadék jött ki, nyúlós stb. Létezik, hogy az sperma volt?
Dehogy sperma, az szerintem hamarabb kiürül.
Ezt nevezik fehér folyásnak.Jó lenne egy orvosi vizsgálat.
2 -esnek
fiú vagyok:-)
Hali!
Mjuk ez elég valószínű, ugyanis az fontos, hogy a béltartalom ürítése egyenértékű lehet az anális szexszel.
Mielőtt még mindenki hül'yének nézne, elmondom, hogy glom sokan éltétek meg a királyi trónon tartózkodást "megkönnyebbülésnek..." (Nagyon kell... gyorsan beszáguldani a vécébe... már az óvintézkedések (ülőke lefedése papírral, vagy lefertőtlenítése, ha nem otthon vagy) alatt is alig bírod visszatartani... végül leülsz,...éés... AaaaaaaaHHH!!! Nyögsz egy 6almasat. Kijött, és a salakanyag végbélfeszítése után ez egy kimond6atlanul kellemes érzés, ill. élmény. Sóhajtozol.) Neeem???
Akkor elmondom még azt is, hogy ugye a prosztata az a váltó, ami a nemi izgalom hatására elzárja a húgycső húgyhólyagból nyíló szakaszát, ezzel megnyitja a két ondóvezeték beléje futó csatlakozását, és a maszturbáció vagy egyéb szexuális tényező (inger, álom...) hatására keletkező vákuumnyomás hatására felspriccel. Na most ugye köztudott, hogy a prosztatához csak a végbélen keresztül lehet hozzáférni, az urológus dokik csak úgy tudják megvizsgálni, ha felnyúlnak a seg-ged-be, és ott a bélfalon xtül megtapintják. Attól, hogy ezt te élvezni fogod-e vagy sem, ez csak rajtad múlik, meg a hozzáállásodon. Ami tény, hogy ez a terület... ("A-PONT" >> ld. később) ...közvetlen kapcsolatban van a prosztatával és a végbél záróizmaival, tehát az ún. Kegel-izmokkal. (Ha uis ejakulálsz -- de a nőknél is... !!! (G-PONT ORGAZMUS) -- a seg-ged záróizmát teljesen összezárod, ugyanis az agyi kisülés okozta ingerület oda érkezik meg először a gerincidegeken xtül. Ez beindítja a prosztatádat, és a feszültség kapcsán létrejönnek az ejakulációt megelőző görcsös rángásai a brének, aminek kapcsán a húgycsőben vákuum keletkezik, és ezzel az ejakuláció bekövetkezik, tehát elspriccelsz. Éppen ezért, ha valaki korai magömlésben szenved, nagyon fontos, hogy végezzen KEGEL-TORNÁT!!!
(Ha ez érdekel vkit, írjon ide, azt' leírom...)
Az ejakulációt azonban másképpen is ki lehet váltani. Ahogy a nőkben a hüvelynyílástól kb. 5 cm-re a hüvelyben megtalálható a G-PONT, úgy ugyanez a pont megtalálható a férfiakban is, igaz, kicsit könnyebben és másként, mind a csajokban. Ugyanis ahová az urológus doki is kb. 5cm-re a végbélnyílástól befelé felnyúl, az a terület nekünk férfiaknak is rendkívül érzékeny, a prosztata közvetlenül e terület fölött helyezkedik el, ez pedig az ún. "A-PONT". (Nem véletlenül a homofil irányultságú férfiak is imádják ezt a pontot ingerelni..., azonban a heterofil pároknál is egyre gyakoribb az ezirányba nyíló kíváncsiság.) Salakanyag-ürítéskor a megkeményedett bélsár ezt a területet érinti, csak a te esetedben kedves Kérdező, a megszokottnál hatékonyabban, és intenzívebben. Nem tudom, mennyire volt sürgős a te esetedben a trón erőszakos elfoglalása... de ha nagyon, akkor el tudom képzelni, hogy a vastagbeleid annyira tele voltak, hogy ürülés közben stimulálták az "A-PONT"odat, és a salakkal együtt kijött az ondó is, bár azt nem tudom, hogy magömlés közben szexuális töltöttséget, ingert éreztél-e jobban, vagy meglepődést!? XD XD XD...
Kedves Kérdező... minden elismerésem!
Ez volt sztem MINDEN IDŐK EDDIGI LEGSZÓRAKOZTATÓBB KÉRDÉSE ezen a fórumon!!! :-)
Még akkor is, ha mindez akaratlanul történt...
Üdvözlettel: EE
PS: Még azt hadd kérdezzem meg pusztán kíváncsiságból és poént félretéve, hogy hány évesen történt ez meg veled (alapkérdés)?
@ 19:30-as
Hozzád is szól a kérdés, milyen életkorodban történt ez, és mi a francnak szedtél aminósavat? (oké, gyúrás!... Aztán??)
Üdv: EE
30 éves vagyok :-)
örülök h jól szórakoztál:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!