Elmentem nagyvécézés közben? Több, mint 1 hete nem volt szex és valamelyik nap nagyvécézéskor azt vettem észre, hogy a pisi előtt sűrű fehér folyadék jött ki, nyúlós stb. Létezik, hogy az sperma volt?
Köszönöm 19:30-as az elismerésedet, azonban nem vagyok orvos. Annak mindössze az egyik jobbkezeként tevékenykedem az egészségügyben. Ugyanakkor nem testépítek, tehát ha nem vagyok 100%-ig képben az ezzel kapcsolatos dolgokkal, -- úgy glom -- nem probléma, nem kötelező. Uakkor én sem tud6ok mindent, de ezt ne is várja el senki.
Ami miatt meglepődtem az az, hogy úgy értettem, hogy KÜLÖN szedsz aminosav-tartalmú szereket (most már én is egy picit jobban tájékozódtam), és ha annak le7ett köze a szorulásodhoz, akkor nem értettem miért szedted mégis. (Ártalomveszély...)
Amúgy meg ha szorulásod van, akkor azon a leghatékonyabban kúp formájában beadandó gyógyszerrel tudsz segíteni, ám SZIGORÚAN TILOS medikamentum beadatása nélkül erőlködni, mert csak felrepeszted vele a végbél falát, ami papírvékony és tele van kapillárisokkal (hajszálerekkel). Ha a kővé keményedő salak felsérti ezt, akkor nagyon nem lennék a helyedben... (Bajor mondta még egy kabaréban: "Májusi eső... ARANYÉR" :) ) Ráadásul az fájdalmas és nehezen gyógyul.
Viszont érdekelnének a tapasztalataid a gyúrással és az aminosav-tartalmú kiegészítő szerek szedésével kapcsolatban. Azonban ez már OFF lenne ide, ezért keress meg légyszi priviben 19:30-as!
Üdv: EE
>... Még vmi... (OFF)
Én is űzök, aktív mozgással járó szabadidős sporttevékenységet, azonban semmi pénzért nem szednék semmiféle mellékszereket, ill. ahhoz hogy jól érezzem magam, nincs szükségem SEMMIFÉLE pót-szerekre (dohányra, fűre... stb.), pláne, ha egészséges vagyok, mert így az vagyok, és az is maradok, az nekem nagyobb kincs. Éppen ezért a betegségek is elkerülnek.
Ha étrend-kiegészítőkről van szó, akkor max. vitamin vagy Béres csepp, de semmi több, pláne, ha megfelelő mennyiségű bio-gyümölcs ill. zöldség is rendelkezésemre áll otthon, speciel a magas rosttartalmúak, amelyek elősegítik a belek természetes öntisztulását, ill. a távozó salakanyagnak is biztosítják a megfelelő állagát az ürüléshez, főleg, ha jó levegőn megfelelő mennyiségű mozgással is kiegészítem az étrendemet.
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!