Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Länyok! (akik ugy gondoljäk hülye a kérdés ne irjanak! Azik se akik meg szeretnék kérdezni, mennyi idös vagyok. ) hogyan kell nem fogazni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 09:32
11/17 anonim válasza:
nem hinném, hogy neten fontosak a nagy kezdőbetűk, a tulajdonfőneveket leszámítva. a vessző pedig fontos, aki nem használja vagy rosszul használja, kreténnek tűnik.
12/17 anonim válasza:
Prűd nyelvtan tanár szabadult a válaszolók közé!!! :D:D:D
Kedves kérdező!
Tanács: próbáljátok ki többféle pózba (állva, ülve...) és így rájössz, hogy tartsd a szád, hogy ne harapd le neki! :D
13/17 anonim válasza:
csak 17 éves vagyok, de a "nyelvtantanározást" bóknak veszem, a prűd-jelzőt pedig vegyük úgy, hogy meg sem láttam. ;)
14/17 anonim válasza:
szerintem nem olyan nehez, csak az a lenyeg hogy fogad ne erjen a makkhoz. szerintem a fagyit sem harapni szoktad...
az ha a fogad nem a makkhoz er hanem lejjebb azzal nincs gond.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak, akik välaszoltak a kérdésemre.
a többieknek pedig azt üzenem:h ha valami nem tetszik, ne foglalkozzatok vele.szebb lesz töle az életetek.akinak azzal kezdödött a ''välasza'' h kioktatott, el sem olvastam; ).akkor meg minek pazaroltok betüket?
2011. júl. 14. 12:41
16/17 anonim válasza:
ezt neked, te tulajdonnév-észlény. mindkettő helyes...
17/17 anonim válasza:
Csináld úgy: Mint amikor idegességedben rágod az ajkaid, csak harapj mind a kettőre rá, és úgy nyisd ki a szád. Így tuti nem érzi a fogad és extra "szűk" lesz az élmény a barátodnak! Egy tanács: Ha így csinálod, néha lazítsd el a szád, mert így hamar elzsibbad.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!