Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Länyok! (akik ugy gondoljäk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Länyok! (akik ugy gondoljäk hülye a kérdés ne irjanak! Azik se akik meg szeretnék kérdezni, mennyi idös vagyok. ) hogyan kell nem fogazni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kérdés, hány éves vagy?
2011. júl. 14. 09:46
 2/17 kommentfrász válasza:
nyitott szájjal. bocs erre nem tudok mást válaszolni... gyakorlat teszi:D
2011. júl. 14. 09:47
 3/17 anonim ***** válasza:
A lényeg, h. ne érjena fogad a fiú péniszéhez,persze ha nagyon vastag neki akkor kizárt h. legalább 1-2 alkalommal ne érjen hozzá.
2011. júl. 14. 09:51
 4/17 kommentfrász válasza:
52%

Na jó most már részletezem: Mivel még fiatal korú lehetsz kb. 10-13 év közötti személy, ezért először a helyesírás gyakorlását javasolom. A kérdés helyes megfogalmazása a következő lenne: Lányok!(kérem akik úgy gondolják hülye kérdés ne válaszoljanak) AZOK sem akik kérdőre vonnák a koromat) Hogyan tudok fogazás nélkül F*SZT szopni?

Mivel már kiírtad hogy a korod ne kérdezzük ez arra is utal hogy 100% valami 10-13 év közötti vagy.

Gratulálok a szüleidnek :D

2011. júl. 14. 09:53
 5/17 A kérdező kommentje:

nem.azért kértem h ne kérdezzétek, mert mindenhol azt olvasom, h amikor megkérdezik a kérdezötöl häny éves és ö 16 vagy annäl fiatalabb, sokan letorkoljäk, h még fiatal hozzä.én magam 15 vagyok.és szerintem egy 15 évesnek nem kell ugy fogalmaznia mint egy felnöttnek.

kérlek ne mondjätok azt h az orälozäs felnött dolog, mert ha az is, mit tudtok tenni, az ellen h ne érdekeljen, h kéne csinälnom, vagy sem?jobb ha tanäcsot adtok, és akkor legaläbb nem fäjna a barätomnak.

eddig kétszer probältuk, az elsönél bekaptam, a mäsodiknäl nem mertem, mert tudtam h nem csinälom jol, az oräl részét.ezért kértem itt tanäcsot, de ugy lätszik tényleg rossz oldal ez a gyakori...

2011. júl. 14. 10:03
 6/17 anonim ***** válasza:
madj belejösz
2011. júl. 14. 10:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Tátsd nagyobbra a szád, vagy kicsit hajlítsd vissza a fogaidra az ajkaid... nem nagyon lehet elmagyarázni, gyakorlás kérdése... én régen mindig fogtam közben, szóval a kezemmel tartottam meg teljesen mozdulatlanul, így nem a számmal kellett tartanom, és nem értek hozzá annyira a fogaim.
2011. júl. 14. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:
53%

"egy 15 évesnek nem kell ugy fogalmaznia mint egy felnöttnek"

Szóval az nem baj, ha nem értik mit akarsz mondani, mert az ugye "felnőtt dolog", de sz*pni azért jó lenne úgy, mint egy felnőtt, és senki ne mondja, hogy felnőtt dolog mi? Nem az a gond, ha valaki 15-16 évesen elkezdi az ilyesmit, hanem az, ha úgy kezdi, hogy még éretlen hozzá. Márpedig ilyen gondolkodással nem úgy tűnik, hogy bármennyire is érett lennél.

Egyébként meg úgy kell "nem fogazni", hogy kinyitod rendesen a szád. ;)

2011. júl. 14. 10:46
 9/17 anonim ***** válasza:

jaj, kedves kommentfrász: azért téged sem ártana bevezetni a vesszők rejtelmeibe.

bocs.

2011. júl. 14. 10:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Téged meg akkor a kezdőbetűkébe, ha már ennyire kötekedünk. :P

Hát forgasd úgy a fejed, hogy kikerüld a fogaidat, ha meg elkerülhetetlen, ráhúzod az ajkakat. Kísérletezd ki.

2011. júl. 14. 11:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!