Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés óta eltelt 7 hét. A 6 hetes kontrollon minden rendeb volt, a férjem mégsem akar velem lefeküdni, míg nem jön meg a havi. Ez normális dolog vagy valami más állhat a háttérben? Sokat jár el itthonról.
Beszéld meg vele. Kérdezz rá, hogy miért vízválasztó neki a menzesz. Mellesleg, ha szoptatni fogsz, akár a szoptatás végéig is elmaradhat a menzesz.
Szerintem inkább arról lehet szó, hogy félt téged, vagy hogy hozzá kell szoknia ehhez az egész új helyzethez, hogy már nem csak nő vagy, hanem anya is. Előfordul, hogy ez megviseli a férfiakat és okozhat átmeneti zavarokat a szexuális életben.
Egy biztos, nehogy nekitámadj, vagy meggyanúsítsd, hogy megcsal, stb! Legyél vele türelmes, magyarázd el, hogy mostmár egész nyugodtan élhettek újra nemi életet (persze csak ha már az orvos is rábólintott!), nem kell aggódnia, és így tovább.
26/N
Felzaklatni?!
Ezt hogy érted?
(Ez most nekem újdonság...és jó ha egy férfi szemszögéből is látjuk a dolgokat)
Köszönöm a válaszokat!! :)
Este leülök vele beszélgetni. Aztán majd lesz valami.
Hát úgy felzaklatni, hogy egy nő teste szülés után általában a kisdedet illeti meg /szoptatás, dajkálás, stb./ és most hirtelen kétfelé kell figyelni/osztozni....
Kétgyerekes családapa vagyok és nálunk, csak akkor volt szex a szülés után, ha a feleségem azt mondta na most. Természetesen összebújások, petting volt addig is...
Szükséges a kommunikáció, mert .... szükséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!