7 hete szultem. Most barnazgatok, pedig a 6 hetes kontrollon mindent rendben talalt a dokim. Normalis ez?
Max úgy tudnám elképzelni hogy bezavar a súly hogy egy tizkilós babát kell egésznap cipelni.
De biztos nem igy van... Kérdezz rá az orvosnál. Ha nem tud jobbat megvizsgál. Nem lehet hogy meg fog jönni a vérzésed és annak az előjele???
Szia!
nekem is így volt, hogy még a 6 hét után is vérezgettem, össze-vissza. Azt mondta a dokim, hogy ez normális.
normális mert nekem azt is mondta a dokim,h még sokáig érezhetek kisebb görcsöket mivel húzódik össze a méhem és ennek lehet még végterméke.
6 hete szült császáros anyuka
Nem hiszem Carmen,mert a 6 het alatt megjott a menstruaciom,ugyhogy ez most biztosan nem az.Koszonom a valaszokat.
...ja es nem kell ahhoz 10 kilos baba,hogy megerezze az ember hata,karja,dereka,hasa...:)
Hat igen,a fizikai munka,az emelgetesek,a haztartas...es meg sorolhatnam.Nem konnyu,es biztosan egyikunknek sem hasznal,de amit muszaly azt meg kell csinalni,ugyebar,foleg ha meg segitseg sincs :(.
Minden esetre koszonom a valaszokat!
8 hete volt császárom, és még mindig van, hogy vérezgetek. Egyszer piros, egyszer barna, egyszer semmi. Dokinál én is voltam, és azt mondta, hogy ez még belefér...
De csak vége lesz már egyszer, mert már nagyon unom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!