Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságosak a játékszereek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én latexérzékeny vagyok,de sose használtam vibrátort, viszont szeretném kipróbálni.Ha jól tudom a többség "gumi" alapu,de félek h. arra is allergiás leszek,viszont nem akarom latexmentes óvszerrel használni,mert az nagyon drága(persze ha nincs más megoldás akkor egy csomaggal veszek).Vagy minden vibrátor jó ilyen problémás lányoknak is?2011. júl. 14. 07:08
1/6 anonim válasza:
Nem. Nem csak gumiból létezik. Menj be egy szexshopba. Én egyszer voltam,az eladó csaj nagyon segítőkész volt, és úgy is viselkedik, hogy oldja a zavart:) Mármint úgy beszêl mi előtt valaki félreértené. Vagy már 18?
2/6 A kérdező kommentje:
Persze, már 26 is elmúltam.Csak eddig még nem vettem ilyet és nem is igazán értek hozzá.Sexshopban már jártam, szóval az nem okoz gondot,csak vibrátorhoz nem volt még közöm.
2011. júl. 14. 07:46
4/6 anonim válasza:
Am inkább keress egy pasit..ha arra is alergiás vagy akk gáz van:D
5/6 anonim válasza:
Fonevoda vicces vagy nagyon. Ha keres magának egy pasit ahhoz is kell gumi. Egyébként meg gondolom nem jókedvéből kell neki inkább vibrátor. Nem azért kell nekünk pasi hogy legyen egy hús-vér farok a tulajdonunkban. Egyébként meg vannak akik a párjuk társaságában is használják, bizonyos pasik szeretik nézni úgy tudom.
Kérdező, ezeket tudom ajánlani. Én is allergiás vagyok a latexra, így a fémet javasolnám, mert egy picit engem irritált az antiallergén is.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi,amúgy van pasim,csak nem mindig találkozunk,vagy nem mindig egyszerre kívánjuk a dolgot.
2011. júl. 14. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!