Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebennél egy egyékszakás kalandba azzal az emberrel akibe belevagy zúgva/szerelmes vagy?
A válasz megírásának időpontja: ma 08:50
a szex kölcsönös, ami neki jó az neked is az. ahogy te "kiszolgálod", ugyanúgy megteszi azt ő is neked.
on:
én szexkapcsolatban voltam így azzal a sráccal akiért odáig voltam. nem bántam meg, de annyit még életemben nem bőgtem, mint azalatt a fél év alatt.
Kedves Kérdező!
A jövőt senki sem látja. Semmit nem lehet 100%-os pontossággal állítani.
Mi lenne, ha lefeküdnék, de olyan jó volna, ami átírná a jövőt. Kitörne a kölcsönös nagy szerelem. Vagy mi lenne, ha nem, és az változtatna meg mindent a másik emberben.
Azt elég nehéz megmondani, hogy egy feltételesen megtörténő dolog után mi fog történni.
Ha azt gondolod, hogy egy szerelmeskedés után már nem fogsz megfelelni,az azt jelenti, hogy nem bízol önmagadban. Azt gondolod magadról, hogy nem vagy a legjobb. Ez baj. Erre soha ne gondolj. Légy meggyőződve arról, hogy te a legjobb vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!