Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belebennél egy egyékszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belebennél egy egyékszakás kalandba azzal az emberrel akibe belevagy zúgva/szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
Ő mást nem lehet hogy nem akar tőled csak ennyit de ezt csak utánna tudnád meg.Te mit tennél?
2011. júl. 14. 00:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
biztosan nem! utána csak szarabb lenne...
2011. júl. 14. 06:30
 12/24 anonim ***** válasza:
A világért sem. Ha másra nem vagyok jó neki, nem ér annyit, hogy kiszolgáljam.
2011. júl. 14. 08:50
 13/24 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 08:50

a szex kölcsönös, ami neki jó az neked is az. ahogy te "kiszolgálod", ugyanúgy megteszi azt ő is neked.

on:

én szexkapcsolatban voltam így azzal a sráccal akiért odáig voltam. nem bántam meg, de annyit még életemben nem bőgtem, mint azalatt a fél év alatt.

2011. júl. 14. 09:26
 14/24 anonim ***** válasza:
egyértelműen igen
2011. júl. 14. 11:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Annyira jó nekem, mint az, ha egymillióért vásárolhatok egy szöget.
2011. júl. 14. 14:01
 16/24 anonim ***** válasza:
egyértelmüen igen!!!!!!
2011. júl. 16. 12:43
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A jövőt senki sem látja. Semmit nem lehet 100%-os pontossággal állítani.

Mi lenne, ha lefeküdnék, de olyan jó volna, ami átírná a jövőt. Kitörne a kölcsönös nagy szerelem. Vagy mi lenne, ha nem, és az változtatna meg mindent a másik emberben.

Azt elég nehéz megmondani, hogy egy feltételesen megtörténő dolog után mi fog történni.

Ha azt gondolod, hogy egy szerelmeskedés után már nem fogsz megfelelni,az azt jelenti, hogy nem bízol önmagadban. Azt gondolod magadról, hogy nem vagy a legjobb. Ez baj. Erre soha ne gondolj. Légy meggyőződve arról, hogy te a legjobb vagy.

2011. júl. 16. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:
voltam ilyen helyzetben,hogy csak egy éjjszakára kelettem volna neki, de mivel szűz vagyok nem mentem bele,mert ezzel fájdalmat okoztam volna saját magamnak. szivesen neki adnám a szüzességem de nem egy éjjszakára. 16*L
2011. júl. 16. 13:00
 19/24 anonim ***** válasza:
őrültem szerelmes vagyok bele, de nem bántam meg,hogy nem mentem bele. egyszer majd remélem megjön az esze és komolyan fog gondolni. utolsó voltam
2011. júl. 16. 13:01
 20/24 anonim válasza:
kezdjük ott,hogyha nem ismered,nem is lehetsz szerelmes belé-.- az egy másik dolog,hogy tetszik és kívánod.az egyéjszakás kaland pedig legalább kiábrándítana;) szoval maga a kérdés is hülyeség.amugy nem.nem aláznám meg magam egy pasi kedvéért.
2011. júl. 16. 13:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!