Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belebennél egy egyékszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belebennél egy egyékszakás kalandba azzal az emberrel akibe belevagy zúgva/szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
Ő mást nem lehet hogy nem akar tőled csak ennyit de ezt csak utánna tudnád meg.Te mit tennél?
2011. júl. 14. 00:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem benne volnék, ha nem volnék szűz 16/L
2011. júl. 14. 00:56
 2/24 anonim ***** válasza:
Bele ez nemis kérdés
2011. júl. 14. 00:58
 3/24 anonim ***** válasza:
Ha már nem vagy szűz... sztem nem para... legalább örömet okozol magadnak
2011. júl. 14. 01:06
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mivel akkor én be lennék tudva egy éjszakának és csókolom van, ha valakibe szerelmes vagyok akkor az nem a sex miatt van hanem egyszerűen csak miatta, tehát egy ilyennel indítani egy kapcsolatot sztem annak már ko.
2011. júl. 14. 01:14
 5/24 szamóca.. ***** válasza:
100%

ha csak utána tudnám emg nyilván bele, hiszen akkor azthinném hogy össze fogunk jönni.

ha már előtte is tudom... valószínűleg... akkor is :) de nem kéne, és próbálnám megállni, akkor még rosszabb lesz utána elfelejteni.

2011. júl. 14. 01:14
 6/24 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok.Már volt köztünk több a csóknál.Az egész kapcsolatunk olyan furcsa.És ma már bánom hogy mikor vele voltam nem engedtem meg mert azóta szerelmes vagyok belé.
2011. júl. 14. 01:15
 7/24 szamóca.. ***** válasza:

ha csak utána tudnám emg nyilván bele, hiszen akkor azthinném hogy össze fogunk jönni.

ha már előtte is tudom... valószínűleg... akkor is :) de nem kéne, és próbálnám megállni, akkor még rosszabb lesz utána elfelejteni.

2011. júl. 14. 01:15
 8/24 anonim ***** válasza:
azért én a szűzességemet a barátomnak tartogatnám
2011. júl. 14. 01:17
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
majdnem belementem (bár nem szűzen), de az utolsó pillanatban meggondoltam magam, aminek utólag nagyon örülök. 23/L
2011. júl. 14. 01:54
 10/24 anonim ***** válasza:

Nálam eddig mindig fordítva volt.

A dugás után/miatt lett szerelmes belém.

2011. júl. 14. 03:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!