Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek konzumhölgynek?
Nem jövök azzal a szöveggel, hogy rossz gyerekkorom volt, szegény vagyok stb…
Egy csinos, szép arcú, jó alakú fiatal csaj vagyok aki több mindenre vágyik.
Egész egyszerűen szeretnék úgy élni, mint a gazdagok.
Drága éttermek, utazások, menő helyek, minőségi kaják, szép ruhák, jó kocsi stb…
A tervem, hogy ezeken felül még összehozzák egy szép házat is.
Természetesen nem az út szélére fogok kiállni, hanem lakásra mennék.
A kérdésem olyan emberhez szólna, aki űzi ezt a szolgáltatást, vagy már abba hagyta:
Megérte ezt csinálni? Meddig sikerült eljutnod ebben a szakmában?
Az ÍTÉLKEZŐ hozzászólásokat kérem, kerüljétek. Mert ezt én az önszántamból fogom csinálni. És ez egy szükséges rossz. Ha nem volnának ilyen lányok, akkor pl több nőt erőszakolnának meg. Meg ezt nem lehet betiltani. Inkább azt kéne megítélni aki pl kitartatja magát a férjével - párjával, pénzes pasival jár érdekből. Szerintem azok az igazi k*vák.
Ffi
Hej moralizálunk, moralizálunk....pedig nem kellene...
Na mindegy, szóval ismerek 1-2 az ipart űző lányt. Elkezdeni látszólag könnyű, ám ez nem igaz, hely persze aakad, hirdetésekben keresnek lányok társat, masszirra, egyéb szolgáltatásra. Keresni lehet, de költségek is vannak, pl. lakás/munkahely rezsi, orvos, fogyó cuccok/gumi, tisztálkodó szerek, törülközők, lepedők, mosatás, stb./ leadó a főnöknek /aki lehet nő, ált. bevétel 50%-a/, fotós, hirdetés, ruhák, gyógyszerek, eü.biztosítás, no és a saját fenntartási költséged stb.
Ha jól menedzselnek akkor napi 6-10 "vendég" kezdetben, késöbb, 2-3 hó után...ha elfogyott az újdonságod varázsa...1-3, vagy senki napokig....sok fóka....
Szóval.....ha neked így megéri...? Kezd el....
Sem rá-, sem lebeszélni nem akarlak......
azért, mert a szexuális bűnelkövetőket (erőszakolókat) általában nem a szex motiválja, hanem a bennük felgyülemlett uralkodási vágy és a szadista hajlamaik. azt akarják éreztetni az áldozatukkal, hogy uralkodnak rajta. hogy ezt éppen szexuális aktussal érik el, vagy máshogy, az mindegy. ahogy pl. a notórius megcsalók motivációi között is sokadlagos a szex, ők a veszélyt keresik.
egyik csoport sem éri be prostival, hiszen akkor nem éri el a célját, nem érez kielégülést.
tehát: nincs összefüggés. ez duma.
Manapság konzumhölgynek nevezik a k*rvát? Nevezzük már nevén a gyereket!
Amúgy meg az a k*rva, aki pénzért b@aszik. Az is elítélendő, akikről te írtál, csak azokat egy állandó ember dugja, téged meg ezren fognak.
ja, az a kamu része. Magyarországon ez kizárt.
mielőtt bármibe belevágsz, először is ne higyj a mesékben, másodszor pedig ismerd meg a piacot. ez egy túltelített piac. nincs rajta rés. ráadásul kb. 1-2 éved van benne, utána senkinek nem fogsz kelleni, viszont híred már lesz. tehát sem normális munkát, sem rendes társaságot nem tudsz majd találni magadnak. szóval mégha igaz is lenne, amit a barátnőd kamuzik, azért 24 millió egy egész életre igen karcsú.
Nem szoktam tv-t nézni, de pár napja leültem elé és pont volt egy riport a "dubaiozásról". Én nehezen hiszem el, h tényleg ennyi idő alatt ennyit lehet keresni ezzel, de ha tényleg olyan szép vagy, mint állítod magadról, keress rá, hátha.
19/N
Ffi
A kérdező kommentje:
btnm a költségek levonása után, tisztán 1 milliót keres havonta.
Ezek szerint eldöntötted..., akkor mi a fenének terhelsz bennünket?
Ha a bnőd ennyit megkeres 20-25 éve (1 lakás ára min.20Mft ami az igényeidnek minimum megfelel....)akkor nosza, bár a berendezéssel nem számoltam, hogy a kocsiról ne is beszéljek, hja lehet hitelre is vásárolni ám...svájci frank....
Gyomorról nem beszélünk, hány vendég kell ehhez/nap/hó/év...s hol lesz a család projekt?
a mienk egy elég nagy, de átlagos és nem is új ház falun. 25 milliót fizettünk érte, és azért csak ennyit, mert sürgősen el akarták adni. másik ötöt ráköltöttük, hogy megfeleljen elrendezés, burkolatok stb. tekintetében. de ebben a berendezésből még egy szög sincs benne...
szóval így kalkuláld az árakat, és így nézd, mennyit is ér 24 millió ft.
A bntm már nem érez szerelmet, boldogságot, fájdalmat, teljesen kiégett. Látszik is a megkeseredettség az arcán és a szemein.
Lehet, hogy ettől?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!