Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek konzumhölgynek?
Nem jövök azzal a szöveggel, hogy rossz gyerekkorom volt, szegény vagyok stb…
Egy csinos, szép arcú, jó alakú fiatal csaj vagyok aki több mindenre vágyik.
Egész egyszerűen szeretnék úgy élni, mint a gazdagok.
Drága éttermek, utazások, menő helyek, minőségi kaják, szép ruhák, jó kocsi stb…
A tervem, hogy ezeken felül még összehozzák egy szép házat is.
Természetesen nem az út szélére fogok kiállni, hanem lakásra mennék.
A kérdésem olyan emberhez szólna, aki űzi ezt a szolgáltatást, vagy már abba hagyta:
Megérte ezt csinálni? Meddig sikerült eljutnod ebben a szakmában?
Az ÍTÉLKEZŐ hozzászólásokat kérem, kerüljétek. Mert ezt én az önszántamból fogom csinálni. És ez egy szükséges rossz. Ha nem volnának ilyen lányok, akkor pl több nőt erőszakolnának meg. Meg ezt nem lehet betiltani. Inkább azt kéne megítélni aki pl kitartatja magát a férjével - párjával, pénzes pasival jár érdekből. Szerintem azok az igazi k*vák.
"Ha nem volnának ilyen lányok, akkor pl több nőt erőszakolnának meg." ez egy orbitális baromság, legalább félművelt társaságban ne hangoztasd :D
kérdésre: mehetsz krvának, de ebből meggazdagodni nem fogsz, mert sok krva van, szóval ez egy telített piac. megélni talán meg tudsz, de akkor már akár vállalhatnál tisztességes munkát is.
ja, és a krva az örök életében krva marad. lehet pénzed, de így sosem kerülsz be abba a világba, amibe vágysz. oda ugyanis az ilyeneknek nincs bejárás, max. a hátsó ülésig. ez van.
"ez egy szükséges rossz" -Na ezen besírtam. Pont előtte írtad, hogy "szeretnék úgy élni, mint a gazdagok.
Drága éttermek, utazások, menő helyek, minőségi kaják, szép ruhák, jó kocsi stb…" -Szóval mi ebben a szükséges? Max annyi, hogy nem akarsz dolgozni, mert akkor letörnének a műkörmeid...
Ja és, hogy választ is adjak: Csak nyugodtan. Eggyel több, vagy kevesebb kur*a, mit számít?
Szerintem ezt Te már eldöntötted magadban, csak megerősítést vársz, az ellenérveket pedig lesöpröd az asztalról.
Internetes fórumokon, hirdetési oldalakon találhatsz konzumlányokat, és mivel fent van a hirdetésük, így az elérhetőségük is, így telefonon beszélhetsz velük, vagy a saját weboldalukon, fórumokon, stb. kérhetsz információkat. Nem hiszem hogy sok konzumlány olvasná ezt az oldalt :)
Ha tényleg ezekre vágysz akkor inkább legyél "kitartott nő".
Ha mázlid van találsz magadnak egy pénzes pasast és csak annyi lesz a dolgod,hogy mindig tökéletes legyél megg vele foglalkozz.
/Nem tapasztalat,csak pár hónappal ezelőtt a Cosmoban vagy a Glamourban volt egy cikk róla./
xD a kérdés felsö részét olvasva máshogy értelmeztem:"Elmenjem konzumhölgynek?"<--- beleélvezzek egy kurv@'ba?
Rofl
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!