Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk szeretitek a kis mellű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szeretitek a kis mellű vékony lányokat gömbölyű fennékel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 21:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat
2011. júl. 13. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján pontosan az "ideálom" vagy (már amennyiben magadat írtad le), de volt már olyan, hogy belső tulajdonságok alapján szépnek találtam egy "teltebb" lányt, meg olyan is, hogy a leírthoz hasonlót taszítónak jellemvonások alapján.
2011. júl. 13. 22:03
 13/25 anonim ***** válasza:
De ha csak látnék olyan lányokat, akiket nem ismerek, és választanom kéne, hogy melyik tetszik, egyértelműen a leírthoz hasonlót választanám.
2011. júl. 13. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:
teltkarcsú lányok, de csak mértékkel
2011. júl. 13. 22:11
 15/25 anonim ***** válasza:

nekem is "ez a leírás" az esetem :D

barinőm is így néz ki, és imádom,

valamiért nem szeretem ha valami túl nagy, mindig öregasszonyok jutnak eszembe h. lógós vén rottyadt pcsák

jobban szeretem ha valami pont kézre esik, de mindenki más

2011. júl. 13. 22:12
 16/25 anonim ***** válasza:
A furcsa, hogy világéletemben az általad leírtak voltak az ideáljaim + nem túl magas növésű lányok. Aztán mégis úgy alakult, hogy vagy teljesen átlagos lánnyal, vagy a szokásosnál magasabb, esetleg teltebb lánnyal volt/van érzelmes, hosszan tartó kapcsolatom :-)
2011. júl. 13. 22:44
 17/25 anonim válasza:
Az ilyen lányok a legjobbak! ;) :P
2011. júl. 13. 22:57
 18/25 PogiBlanka ***** válasza:
Am nkem is kicsi a mellem, de vékony vok. Viszont olyan seggem van, már nemazér h egózzak...xD
2011. júl. 13. 23:16
 19/25 anonim válasza:
PogiBlanka, megharaphatom azt a jó segged? :D
2011. júl. 13. 23:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Már hogy a nedvesbe ne szeretnénk
2011. júl. 13. 23:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!